Christina

Christina Dahl er én af de mest respekterede saxofonister herhjemme. Hun er kapelmester og komponerer musik til små & større ensembler. Hun har optrådt i et utal af sammenhænge, og kendetegnes ved hendes unikke soul-fulde klang og lyriske fortolkninger, som sikrer indpas i publikummernes hjerter. Hun mestrer evnen at fastholde intensiteten & nærheden i musikken.Christina har udgivet tolv udgivelser i eget navn. Her er muligheden for at lytte på hendes udgivelse “Heartbeats” på Spotify.

Foto: Maria Sattrup, Nicolai Rudnicki.

Christina

MODTAG TILBUD PÅ BOOKING AF SAXOFONISTEN CHRISTINA

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere en mindeværdig aften med Christina som saxofonist. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv om begivenheden, spilletider, placering i landet mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.