Jeppe

Jeppe Zacho er uddannet saxofonist fra RMC i København i 2012. Han er en aktiv musiker inden for jazz, blues, soul, pop mm. Spiller bl.a. fast med grupperne Jazz Five, Jack Street og the Counterfictionals og så skriver han musik til sin egen gruppe. Har spillet med et hav af festorkestre og kunstnere som f.eks Sanne Salomonsen, Natasja, Nabiha, Wafande, Thorbjørn Risager, D/troit, m.fl. og havde i 2007 sin debut med DJ sammen med legenden Kjeld Tolstrup.

Jeppe er en suveræn saxofonist. Hans musikalske spil er rytmisk, melodisk og energisk og han elsker at spille til enhver lejlighed – solo, lounge eller til dans og fest. Han går op i at tilføre DJ oplevelsen et ekstra niveau og formår med sit “groovy” spil at levere et virkeligt og levende “kick” til musikken.

Jeppe kommer fra vejle, men har boet I København siden år 2000. Er gift, har tre børn og ved siden af musikerlivet underviser Jeppe fast på Musikhøjskolen på Frederiksberg.

Jeppe

MODTAG TILBUD PÅ JEPPE

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med Jeppe til din fest? Så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på booking af saxofonisten, Jeppe. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.