Fredrik

Fredrik er en fremragende saxofonist med erfaring fra mange forskellige musikalske stilarter. Lige fra mindre jazzkonstellationer, til salsaorkestre, bigbands, pop, rock, soul og electronica. Al den erfaring bliver der trukket på når der skal spilles til arrangementer. I samarbejde med DJén løfter Fredrik musikken med sit kompetente spil, og giver publikum en unik liveoplevelse til deres fest.

Fredrik er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har mere end 15 års erfaring i at spille med DJ´s. På Spotify kan man lytte til hans plader

Send en forespørgsel

Fredrik

MODTAG TILBUD PÅ BOOKING AF SAXOFONISTEN FREDRIK

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere en mindeværdig aften med Fredrik som saxofonist. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv om begivenheden, spilletider, placering i landet mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.