DJ Mikkel Bagger

Mikkel Bagger kender sine pop, soul, funk, R&B og disco hits fra sine mange år både som DJ og radiovært på bl.a. P3, P4 og P7 Mix. Han har arbejdet professionelt med musik de sidste 30 år, bl.a. som DJ, musikchef og radiovært på DR.

Så Mikkel er en erfaren DJ med et kæmpe musikalsk bagkatalog og viden, og en evne til at læse publikum og dansegulvet og skabe en fest om det så er bryllupper, privat eller firmafester.

Kort fortalt:
- Bred musikalsk erfaring.
- Altid imødekommende og smilende.
- Er opdateret med årtiernes musik.

DJ Mikkel Bagger

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)