DJ Pelle Peter

Book DJ Pelle Peter fra P3 til fest eller event. Peter Pelle Jensen er Radiovært på Danmarks Radio og står blandet bag bag det meget succesfulde radioprogram på P3, LÅGSUS, samt Podcast serien Den Nye Stil. Kendte danske og udenlandske artister gæster ofte P3-studiet i DR hvor Pelle Peter spiller kendte radiohits, men heller ikke er bange for at introducere helt nye numre fra skæve musikgenrer. Det er intenst når Pelle Peter gæster din fest med musik der får alle på dansegulvet.

DJ Pelle Peter

DJ PELLE PETER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF DJ PELLE PETER

  1. Benyt nedenstående formular og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af DJ Pelle Peter. Skriv dette til MusikDJ, samt information om lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke Pelle Peter. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. MusikDJ vil foretage et uformelt opkald til jer, så alle forventninger er klarlagt inden festen starter.

 

HØJ INTENSITET OG FULD FART

DJ Peter Pelle, startede som praktikant på DR og stiftede senere hen programmet fredagsprogrammet LÅGSUS på P3 med at spille op til fest torsdag, fredag og lørdag. Efter deres popularitet er vokset har de fået fast sendetid alle hverdage på P3, der har over 250.000 faste lyttere. Pelle Peter spiller de største hits med samtidig introducerer nye artister til de danske lyttere. WES med nummeret Alane og Lil Kleine – Drank & Drugs er Pelle Peters fortjeneste og de har blandt andet optrådt sammen med dem ved et kæmpe show til Smukfest i Skanderborg. Udover Smukfest har de optrådt på nogle af landets største scener og gæster ofte natklubber rundt i Danmark.

Peter Pelle har været med til at lave remixet af Mads Langer 3 AM, der er en sikker vinder på dansegulvet. Han har et kæmpe musikkendskab og bagkatalog at trække på. Når han optræder er det fuld energi og intensitet med konstant fokus på deres publikum. DJ Pelle Peter er til for at skabe en fest og det får du. Der bliver hypet i mikrofon og du kan forvente et show med masser af energi og fokus. Ofte gæster store danske artister deres shows såsom Kesi, Kidd, Topgunn og mange andre.