Robert Snajder

Robert Snajder er en erfaren DJ og musikproducer. Han startede sin vej inden for elektronisk musik i en meget ung alder, villig til at følge mange succeser. I dag, med over 20 år på bagen, og mere end halvdelen af det producerer musik under eget navn, har det danske talent et stærk arv inden for housemusik.

Roberts passion og kærlighed til musik har været drivkraften bag alt, hvad han gør. Som mange DJ’s startede Robert sin karriere med at spille lokale spillesteder i sin hjemby Aarhus i en ung alder. Robert har evnen til at få publikum til at gå amok, uanset hvor han spiller.

Robert giver publikum et godt show og en god oplevelse. Robert Snajder er en ydmyg, men hårdtarbejdende inspirerende musikproducer fra Danmark, hvis drøm er at nå toppen, og han vil arbejde utrætteligt, indtil han når dertil.

Inspireret af trends i musikmiljøet tog Robert sin musik til næste niveau og begyndte i 2009 at producere sin eget musik. I slutningen af 2010 udgav Robert sit første massive klub hit: "Keep it clean" med støtte fra KÔLCH (aka Rune Rk) efterfulgt af "Thursday" i 2011. I 2013 udgav Robert sit første album/EP kaldet MEGA – det gik i top 10 i en uge på iTunes Dance chart. Robert er nu aktuelt ude med et nyt nummer “SUPERMAN”som klare sig over alle forventninger.

Musikstil: House, Big Room, Mainstage, Future Rave

Robert spiller alle typer events festivaler og klubber i og uden for Danmark. For at nævne nogle få:

Indland:
Spektrum, Kupe, Train, Sensation White Club Tour, Park, We Are, Benediktes, Shakers,
Bella Center (Copenhagen jewelry Fair 2010), Danish DJ Festival, Ghettoblaster DJ Festival, Grøn Koncert Tour etc.

Udland:
Ultra Music Festival (Miami), Pacha (Russia), Kontor Club Tours (Germany), Fantasy (Germany),
House Festival (Slovakia), Various Clubs (Europe) etc.

DJ & Producer

ROBERT SNAJDER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF ROBERT SNAJDER

  1. Udfyld kontaktformularen og beskriv jeres fest eller arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. 
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem.