DJ Aligator

Book Aligator til din kommende fest eller event. Det er de færreste som ikke kender Aligator og hans udødelige klassikere. DJ Aligator har et utroligt imponerende CV. Fra Amerikanske prisoverrækkelser, over optrædener i store TV shows til million solgte singler og CD’er. Aligator er en DJ, der uden tvivl sætter gang i dansegulvet med hans klassike eurodance numre. Alle kender hans numre og alle kan fløjte med på den udødelige klassiker The Whistle Song. Læs mere i det nedenstående om DJ Aligator hvordan du booker ham til din kommende fest.

DJ Aligator

DJ ALIGATOR

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF DJ ALIGATOR

  1. Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres arrangement. DJ Aligator spiller til privatfester eller firmafester hvor der skal være en kant. Skriv jeres forventninger, lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke DJ Aligator. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
  3. To til tre uger før arrangementet skriver MusikDJ til jer igen for at klargøre festlighederne. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Hvis der er behov tager Aligator et uforpligtende opkald for at hilse på og tale aftenen igennem.

 

MUSIK TIL ENHVER FEST

DJ Aligator er oprindeligt født i Iran. Han kom til Danmark som 13 årig, hvor han startede med at forføre sine drømme inden for musikkens verden. Han blev optaget på Rytmisk Musikkonservatorium hvor han spillede på klaver og lærte de teoretiske elementer i at opbygge musik. Efter optagelse som DJ på den lokale natklub i Hillerød fik han en masse erfaring med dansegulv og hvilken type musik, der virkede på folk. En aften blev udslagsgivende for det som senere skulle blive hans allerstørste og mest solgte nummer nemlig The Whistle Song.

Ideen til The Whistle Song kom en aften på natklubben i Hillerød hvor han spillede. Nogle unge mænd havde fløjter med de piftede i, i takt med musikken fra hans pladespillere. Dette skabte grund ideen til The Whistle Song, udgivet i 2000. I første omgang blev nummeret afvist fra pladeselskaberne, de vil ikke udgive. Beslutsomt gik Ali hjem og brændte 180 singler og sendte dem til hver eneste han kendte i Danmark. Kenneth Bager delte samme interesse som DJ Aligator og hans fremtidigt samarbejde blev med EMI og FLEX Music (startet af Kenneth Bager). Resten af historien kender vi alle. Nummeret er blevet en udødelig klassiker og har solgt mere end 800.000 singler på verdens plan.

DJ Aligator har samlet solgt mere end 6 millioner udgivelser på verdens plan, hvilket er en kæmpe bedrift. Han har optrådt på nogle af de største scener i verden, hvor det britiske show, Top of The Pops, kan nævnes som et af højdepunkterne. Her spillede han sammen med blandet PINK, Britney Spears og Enrique Iglesias. Aligator er stadig meget aktiv på scenerne og i studiet. Listen af sange som han har remixet er lang hvor Medina, Me & My, Nik & Jay og Infernal kan nævnes som nogle af de få. Med Aligator bag pulten kan du uden tvivl forvente en fest med numre i øjenhøjde med publikum.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster DJ Aligator

Det er svært at give en standard pris på booking af DJ Aligator. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken musik spiller DJ Aligator?

DJ Aligator har et skræddetsyet set han spiller. Dette inkluderer numrer man kender men også numre med kant, som kan få folk på dansegulvet.

Spiller DJ Aligator i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Aligator har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Med DJ Aligator Bager bag pulten spiller han 45-60 minutter. Hans set har fuld energi og masser af tempo.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Dette aftales med artist på forhånd før arrangementet.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Lille Lars.