Lovestick

Siden Lovestick, aka Mark Falgren var 5 år, har han slået på køkkenudstyr. Han er nu mest kendt for at være trommeslager i bandet Lukas Graham, hvor han er med til at rejse hele verden rundt med deres mange hits. Han har også tidligere været trommeslager for Aura Dione, og med sin bachelor fra det Rytmiske Musikkonservatorium, er han bestemt en mand med masser erfaring indenfor musikkens verden og dens genre.

Lovestick

LOVESTICK

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF LOVESTICK

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller event. I sidder sikkert inde med en masse sjove tanker og indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om hvor i holder fest i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Her beskriver vi alt du skal vide når du booker Lovestick. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit, og lad os klare resten af forberedelserne for dig.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og andre ting bliver talt igennem. Lovestick vil så foretage et uformelt opkald til jer, så i sammen kan klarlægge alles forventninger inden festlighederne starter.

BOOK DJ LOVESTICK

I 2009 vandt Lovestick prisen for den bedste trommeslager i en international konkurrence kaldet Emergenza Festival, hvor mere end 6000 bands deltog i konkurrencen. I 2013 tager Lovestick endnu en pris som årets trommeslager af Modern Drums, hvor tidligere vinder har været artister som Laust Sonne fra DAD og Søren Berlev fra Gassolin.

Foruden at være trommeslager, så er Lovestick også en rigtig god DJ som virkelig kan sætte gang i en fest. Han spreder sig udover en bred række genre, hvor han har forståelse for det meste, men han holder selv rigtig meget af hip hop, R&B og soul musik.

Når du booker Lovestick til dit arrangement kan du forvente en DJ som har stemingen og dansegulvet i prioritet, som virkelig kan få gang i festen. Og da han har en meget bred vifte af genre, har du også gode muligheder for at få præcis den slags musik du ønsker, igennem hele aften.
Specielt ved Lovestick, så er han en international artist, hvilket også gør at han kan diske op med nogle nye internationale hits og sange, som man aldrig selv havde tænkte på, der virkelig kan få gang i festen.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Lovestick

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Lovestick. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Lovestick. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Lovestick?

Dan forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet på ca. 1 times varighed er der ikke plads til ønsker.

Kan Lovestick spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Lovestick har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal Lovestick være DJ svinger det meget. Ved DJ til fest spiller Lovestick 2-3 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.