Lille Lars

Book DJ Lille Lars til jeres næste fest eller event. Lars startede sin DJ-karriere i 1985 på nogle af de mest up-front spillesteder i København og er i dag anset som en alsidig DJ med et stort repertoire i bagagen, der kan spille til en bred pallette af arrangementer. Læs mere i det nedenstående om Lille Lars og hvilken unik stemning han kan skabe til jeres fest.

Lille Lars

LILLE LARS

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF LILLE LARS

  1. Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres fest hvor I gerne ser Lille Lars bidrage. Skriv lidt information om arrangementet: placering i landet, antal af gæster, spilletider for Lille Lars og de andre små ting, som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Her i er beskrevet alt du skal vide, når du booker DJ Lille Lars. Bekræft tilbuddet til MusikDJ, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når festen nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og andre elementer bliver talt igennem. Lille Lars vil foretage et uformelt opkald til jer så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

BOOK DJ LILLE LARS – MUSIK TIL ENHVER FEST

Efter sin karrierestart i 1985 fik Lille Lars hurtigt en markant rolle på The Voice hvor hans musikstil og kendskab hurtigt spredte sig. Det resulteret blandt andet i at Lars spillede til en masse forskellige typer fester, fra afslutningsfest på Grøn Koncert over Magasin’s 125 års jubilæum til Sankt Hans aften for 40.000 mennesker. Det betyder, at Lille Lars har et ufatteligt kendskab til musik og ved præcist hvilke musiknumre, der skal spilles på det rigtige tidspunkt til det publikum han står over for.

Lille Lars laver i dag mange former for underholdning. Fra konferencier til Vi Elsker 90’erne, til radiovært på Pop FM, samt selvfølgelig hvor det hele startede, nemlig som DJ. Hans brede musikkendskab gør, at han kan spille til den store firmafest / julefrokost (GE Money Bank, KPMG, Tivoli, Nordea, Ekstra Bladet mm.) til de mindre konfirmationer, bryllupper og fødselsdage. Uanset hvilket event-type det drejer sig om sætter både Lars og MusikDJ en ære i at vise ansvar og engagement for at skabe den bedst mulige fest.

Ved booking af Lille Lars sætter vi en produktion op, der leveres af vores mangeårige samarbejdspartnere. Vi tager en nærmere snak om lys og lyd, samt hvilke forventninger I har. Vi supplerer med rådgivning så lys og lys er dimensioneret ud fra lokalet festen skal holdes i, samt antallet af gæster. En aften bag DJ-pulten for Lille Lars ligger typisk på 3-4 timer.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Lille Lars?

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Lille Lars. Priser afhænger af forskellige parametre såsom: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Lars. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge, samt størresle på produktionen af lyd og lys. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Lille Lars?

Lille Lars forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet er der ikke plads til ønsker.

Kan Lille Lars spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Lille Lars har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der er selvfølgelig nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture i Danmark.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal Lille Lars være konferencier eller vært kan det være en heldags event. Skal Lars var DJ svinger det meget men ofte mellem 3-4 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge Lille Lars på selve aftenen hvis dette ønskes. Aftaler omkring dette tages med Lars på selve aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Lille Lars.