Kenneth Bager

Book DJ Kenneth Bager til fest eller event. Nævner man ordene, connoisseur, visionær og musikalsk entreprenør er det én underdrivelse. DJ og Producer Kenneth Bager er kort sagt en legende inden for den danske og internationale DJ-scene. Kenneth har rejst i det meste af verdenen med sin plade-kuffert, der med sine ikoniske briller har set og oplevet subkulturer som har indvirket på hans musikalske virke siden starten af 80’erne.
Han er manden, der introducerede norden for den moderne klubkultur. Nogle kalder ham Godfather – hos MusikDJ kalder vi ham manden der kan få ALLE op ad stolene. Læs mere i det nedenstående om DJ Kenneth Bager og hvordan du kan booke ham til fest og event.

Kenneth Bager

KENNETH BAGER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF KENNETH BAGER

  1. Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres arrangement. Kenneth Bager spiller gerne bryllupper, lounge events eller fester hvor der skal være en kant. Skriv jeres forventninger, samt information om lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke DJ Kenneth Bager. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
  3. To til tre uger før arrangementet skriver MusikDJ til jer igen for at klargøre festlighederne. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Hvis der er behov tager Kenneth et uforpligtende opkald for at hilse på og tale aftenen igennem.

BOOK DJ KENNETH BAGER

Kenneth Bager startede sin DJ karrierer tilbage i 1979. I sine unge dage tog Kenneth rundt til diverse spillesteder og tog noter omkring DJ, musik og stemning. Den kompromisløse Kenneth Bager VILLE skabe den rigtige stemning til det publikum han står overfor. Han har én eminent evne til få folk med og er ikke bange for at tage chancer, som han ved virker på stemningen. I starten af firserne var Kenneth den første til at udgive en maxi-single i Danmark hvor han remixede TV-2 – Popmusikkens Vise. Siden hen har han lavet et utal af remixes, som har succes i hele verdenen den dag i dag.

Kenneths musiksamling lyder på mere end 70.000 udgivelser (vinyl og CD), der gør hans musikkendskab meget bredt. Når Kenneth er bag pulten er der ikke nogle fine fornemmelser. Skal der være fest så skal der den musik til som får folk op ad stolene. Med andre ord kommer man ikke til at fortryde, at man har været gæst til et arrangement hvor Kenneth Bager har stået bag DJ-pulten. Som producer har Kenneth Bager stået bag nogle af de mest spændende og banebrydende udgivelser, han er blevet samplet af nogle af historiens største DJs bl.a Kenny Dope og David Morales.

Udover COMA festerne, har Kenneth Bager spillet et utal af steder i hele verdenen. Dubai, Manchester, Ibiza, London, Qatar, Cannes er nogle af de få byer og lande han har besøgt. Derudover har han spillet live på Roskilde Festival, Smukfest og har hvert år Apple Flower Festival i samarbejde med Claus Meyer. Her er nogle af de mest spændende artister inviteret til at spille. Han er resident dj på det anerkendte London sted Spirit Land og på Ibiza hvor han gæster mange af de legendariske natklubber, som blandet andet Pacha, Cafe Mambo, Hostal La Torre, Jockey Club, Sa Trinxa, Sunset Ashram, las Dalias,

Som tidligere nævnt går Kenneth Bager også under aliaset Godfather og det er ikke uden grund. I slutningen af firserne startede Kenneth klub-konceptet COMA club, der er en fest for de musikalske og visuelle sanser. Alle er klædt ud, lolita dukker i loftet og børnelegetøj på toilettet. Det var og er en fuldstændig ny måde at “klubbe” i det københavnske natklub miljø, der samtidig er præget af musik fra DJs i topklasse, inklusiv ham selv. Med Coma Club indførte Kenneth Bager House og Tekno musikken i Skandinavien. Fester er ikke set siden hen og de står stadig som en rungende sværvægter i det københavnske natteliv.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster Kenneth Bager

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Kenneth Bager. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken musik spiller Kenneth Bager?

Kenneth spiller musik i øjenhøjde med gæsterne. Sammen taler vi stil og musikgenrer igennem inden festen så vi sørger for et rigtig match.

Spiller Kenneth Bager i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Kenneth har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Med Kenneth Bager bag pulten spiller han oftest 2-3 timer. Længere kan aftales efter behov.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Som oftest ja, så kan der forlænges. Forbehold tages dog hvis det er de sene nattetimer, samt om Kenneth Bager føler det er et behov.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Lille Lars.