DJ Morgan Cane

Morgan har altid elsket musik og har siden 1993 været DJ på de danske natklubber samt på festivalen Vi Elsker 90'erne. Hvilket gør at han i dag spiller til mange temafester rundt i landet. Skal man nævne en specialitet ved Morgan, er det at han altid giver sig fuldt ud bag pulten og skaber en super fed stemning og fest for gæsterne. 

Morgan er også manden bag en af tidens største bands fra 90'erne Hit'n'Hide og stod bag hits som; On A Ride og Sundance. Du kende helt sikkert mega hittet Space Invaders.

DJ & Producer

DJ MORGAN CANE

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF DJ MORGAN CANE

  1. Udfyld kontaktformularen og beskriv jeres fest eller arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. 
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem.