DJ Nicoline Toft

Book DJ Nicoline Toft til jeres kommende lounge-event eller firmafest. Nicoline Toft har en lang og flot modelkarriere, der akkompagneres som DJ med evnen til at skabe en unik stemning. Hun har en lang række lounge-events i ryggen og kan skabe et lækkert baggrundstæppe med elektroniske rytmer. Skal det være dansefest er DJ Nicoline Toft sublim til at spille de gode hits fra dengang, suppleret med de kendte top40-hits man kender fra radioen. Læs mere i det nedenstående om DJ Nicoline Toft.

Send en forespørgsel

DJ Nicoline Toft

NICOLINE TOFT – LOUNGEMUSIK TIL DEN KRÆSNE

Nicoline Toft har en forkærlighed for de elektroniske rytmer i det lavere tempo. Dette egner sig specielt godt til lounge arrangementer hvor der skal skabes en lækker stemning og musik som baggrundstæppe. Energien er super god med Nicoline bag DJ-pulten, som altid er smilende og imødekommende. Udover sine evner som lounge DJ, kan Nicoline Toft også spille op til dans med blandet musik fra de 80’erne og 90’erne kombineret med top40-hits man kender fra radioen i dag.
Nicolines referenceliste er utrolig lang, både i ind- og udland. Blandt andet kan nævnes: Google, Microsoft, IBM, Audi, Novo Nordisk, Ernest & Young, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Louboutin, Hotel D’Angleterre, Hotel Skt. Petri, Illum og Kræftens Bekæmpelse. Hendes erfaring som DJ spænder vidt og hun vil med god succes kunne skabe en unik stemning til jeres kommende firmafest eller privatarrangement

Ved booking af DJ Nicoline Toft er det praktisk således, at vi opsætter en lyd- og lysproduktion. Det vil sige at vi leverer lyd og lys passende til det event, der sættes på benene. MusikDJ tager en snak omkring lokalet, forventninger til set-up og får generelt sporet os ind på de muligheder, vi sammen kan skabe. Nicoline Toft spiller mellem 2-3 timer når det er til dans og op til 4 timer når det er lounge-event.

Søger du inspiration hos nogle af vores andre lounge DJs kan du læse mere om eksempelvis Kenneth Bager, Jean Von Baden eller Rosa Lux

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Nicoline Toft?

Det er svært at give en standardpris på leje af DJ Nicoline Toft. Priser afhænger af forskellige faktorer så som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Nicoline og hvilken type event, der er tale om. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra event til event hvor meget plads Nicoline skal bruge. Størrelse på produktionen af lyd og lys betyder også en del. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med Nicoline Toft bag DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er det et større arrangement på +400 gæster bygges som regel en scene i en størrelse alt efter mulighederne på lokationen.

Hvilken type musik spiller Nicoline Toft?

Nicoline forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det ligger inden for hendes repertiore og festens generelle retningslinjer. Er det lounge-event vil Nikoline ofte spille elektroniske rytmer i lavere tempo. Skal hun spille til et dansegulv er det ofte de store hits fra dengang krydret med top40 man kender fra radioen.

Kan Nicoline spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Nicoline har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der er selvfølgelig nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture i Danmark.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Ved booking af Nicoline Toft til lounge-event er det op til 4 timer. Skal der spilles of til fest er det 2-3 timer.

Kan Nicoline forlænges på aftenen?

Forlængelse af Nicoline tages individuelt fra event til event og på selve aftenen.

Afbestilling af artister hos MusikDJ

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Nicoline Toft.

MODTAG TILBUD PÅ NICOLINE TOFT

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.