Nicolai Molbech

Nicolai Molbech er DJ med enormt store bogstaver. Nicolai Molbech elsker god dansemusik og specielt når gæsterne bare ikke kan lade være med at forlade dansegulvet. Hele essensen ved at være DJ er at spille dansemusik, hvilket Nicolai opnår til fulde når han gæster de danske dansegulve.

Nicolai Molbech

NICOLAI MOLBECH

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF NICOLAI MOLBECH

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller event. I sidder muligvis med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Her beskriver vi alt du skal vide når du booker Nicolai Molbech. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit, og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Det sidste info omkring musikken videregives og vi er klar til fest.

BOOK NICOLAI MOLBECH

Nicolai Molbech startede som radiovært på Danmarks Radio i 1992 og laver i dag det succesfulde radioprogram FONK – Det er lørdag. Et radioprogram med gennemsnitlig over 600.000 danskere lyttere, som sluger Disco-rytmerne ført med behagelig hånd fra Nicolai og Henrik.

Musiknørderi er underdrivelse når Nicolai Molbech går i dybden med disco musikken og tonerne, der helt automatisk får kroppen til at ville danse. Det er er netop også hvad du kan forvente når Nicolai gæster firmafesten, privatfesten, brylluppet eller hvilken anledning du end står med. Om det er diskoklassikerne, pop, 90’er eller de kendte radiohits man kender fra i dag, så kan Nicolai imødekomme det. Og, det kan han, da der er én ting som han aldrig giver køl på, nemlig at “Folk kommer til at danse!” Intet arrangement er for stort eller lille til Nicolai Molbech.