Alexander Brown

Book DJ Alexander Brown til fest eller event og oplev en DJ, der spiller på pulten, som Slash fra Guns & Roses, spiller sin Guitar. Du får den ægte vare med fuld energi når du booker Alexander Brown, der har et hav af internationale priser i ryggen og fornemme samarbejder på højt niveau med blandt andre Pitbull og Morten Hampenberg. Læs mere i det understående om Alexander Brown og hvordan du booker en unik oplevelse med Alexander bag DJ-pulten.

Alexander Brown

DJ ALEXANDER BROWN

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF ALEXANDER BROWN

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af Alexander Brown. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke DJ Alexander Brown. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen for at klaregøre festen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Alexander vil foretage et uformelt opkald til jer, så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

BOOK ALEXANDER BROWN

Alexander Brown startede sin DJ-karriere langt før han måtte komme ind på spillestederne hvor han selv spillede musik. I dag er han prisvindende producer og DJ, der spiller i hele verdenen og har besøgt de største danske spillesteder. Mange husker nummeret, Skub til Taget, der i 2009 var gennembruddet i Alexander Browns DJ-karrierer. Det gjorde ham landskendt og for alvor en faktor i den danske musikbranche. Han har blandet andet vundet DJ Favourite of the Year 2014 ved Danish DeeJay Awards og har modtaget 9 Golden Record og 4 Platinum records for kun at nævne nogle få.

Alexander Brown har spillet på nogle af de største danske spillesteder og scener. Fra RAW over Distortion til et hav af natklubber i hele landet. Det gør Alexander Brown til en utrolig erfaren DJ, der kan spille på store scener men samtidig også kan bidrage til en god firmafest hvor der skal være fart på dansegulvet. Mega-hittet som Jack in the Box fra 2015 er helt sikkert med i pladetasken når Alexander spiller til jeres event. Derudover kan du forvente at høre nogle af de sange som Alexander samarbejdet med, hvoraf kan nævnes Morten Hampenberg, Camilla Jones, Busta Rhymes og Szhirley.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster Alexander Brown

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Alexander Brown. Priser afhænger af forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lydproduktionen, lokation i Danmark, spilletider. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er der mulighed for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken musik spiller Alexander Brown ?

Alexander Brown forbereder sammen med os i MusikDJ og jer som kunde den musik, der forventes til festlighederne. Skal Alexander spille på stor scene med mange gæster er der ikke plads til ønsker fra gæsterne.

Spiller Alexander i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Alexander Brown har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Der vil givetvis være nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Ofte er et DJ-set fra Alexander Brown på mellem 60-90 minutter.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Om der kan forlænges på selve aftenen ved DJ Alexander Brown bag pulten, aftales direkte med Alxender på aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Lille Lars.