Jean Von Baden

Book DJ Jean Von Baden til din næste fest eller event. Danmarks ukronede festkonge og party DJ Jean Von Baden har et langt og flot CV når det kommer til prominente gæster han har spillet for og lavet events med. Fra kongehuset til Ibiza, til Sunday Club, Chateau Motel, Thomas Blachmann’s bryllup, Jarlens fødselsdag og meget mere. Det er for kun at nævne nogle få som Jean har spillet for. Han har oplevet meget og har et utrolig stort musikkendskab blandt andet fra sin læremester Kjeld Tolstrup. Læs mere i det følgende om DJ Jean Von Baden.

Jean Von Baden

JEAN VON BADEN

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF JEAN VON BADEN

  1. Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af Jean Von Baden. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at du booke DJ Jean Von Baden. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
  3. Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen for at klaregøre festen. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Er der kommet ændringer i tidsplanen taler vi dette igennem. Generelle forventninger bliver talt igennem så vi helt sikre på aftalerne for aftenen.

FESTKONGE OG PARTY DJ

DJ Jean Von Baden startede sin DJ-karriere for over 20 år siden. Han har haft den legendariske Kjeld Tolstrup som mentor og lærermester, der gør Jean til en utrolig vidende DJ inden for rigtig mange musikalske genrer. Han har lavet mixtapes til Michelin restauranter og klubber i Ibiza. Han har været medejer af NASA og har været festkonge og DJ for et utal af prominente artister. For at nævne nogle få har DJ Jean von Baden spillet til Color Run løbet i hele Europa, Lady Gaga’s officielle afterparty, Guldfester til OL i Beijing, Jarlens fødselsdag, Kongehusets barnedåb og mange flere.

Jean har produceret og udgivet musik via Ministry of Sound, Buddha Bar, Sound of Copenhagen og lavet musik i samarbejde med DAD, LAID BACK, When Saints Go Machine, Lars Hug og YOAV. Hans repertoire spænder utroligt bredt. Jean kan spille musik fra 60’erne og frem til i dag. Det vil sige at Jean Von Baden sagtens kan spille et bryllup, firmafest, konfirmation eller hvad end festligheden måtte være. Af firmaarrangementer har Jean spillet for Novozymes, Elgiganten, Thiele’s 200 års fødselsdag, YouTube, Mærsk og mange flere.