Henrik Milling

Henrik Milling er født i 1968, og er kendt som både en dansk producer, dj, tv- og radiovært, for bl.a. DR. Fra slutningen af 1980’erne og gennem 1990’erne, producere Henrik Milling rap og R&B under navnet Doctor Jam. I Los Angeles havde Henrik bl.a. længerevarende samarbejde med rappere som Ice Cube, Eazy-E (NWA) og R&B sangere som Vanessa Williams, Johnny Gill og Don E. Tilsammen har hans musik rundet mere 10 millioner solgte eksemplarer.

Henrik Milling

HENRIK MILLING

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF HENRIK MILLING

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Her beskriver vi alt du skal vide når du booker Henrik Milling. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit, og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Henrik Milling vil så foretage et uformelt opkald til jer, så i sammen kan klarlægge alles forventninger inden festlighederne starter.

BOOK HENRIK MILLING – MUSIKEKSPERT

Siden 1996 har Henrik være musik ekspert for DR, hvor han har medvirket i flere radioprogrammer som P4’s FONK! Og SommerFonk, Musikmysteriet og P7 Marathon. ”FONK! Det er lørdag” var eksempelvis et 2 timers radioprogram, som ret hurtigt fik 600.000 gennemsnitlige lyttere.

Sammen med hans tidligere erfaring med rap og R&B, så har hans medvirkningen i DR’s radiostationer også givet ham et stort indblik i en bred række genre i musikken. Derfor kan du også ønske en bred vifte af sange når du bruger Henrik Milling som DJ, da han både er kendt med gamle og nye sange i stort set alle genre. Samtidigt får du også en DJ som har erfaring med at være på mikrofonen, som meget naturligt kan komme ud over scenekanten og biddrager til en god stemning, foruden den musik han spiller.

Henrik Milling er generelt en DJ som elsker musikken, og den fest og stemning som det kan give. Han har mange års erfaring med både at producere musik, men også med at være på som DJ og radiovært, hvor han bruger mikrofonen og musikken til at skabe stemning og kommer ud over scenekanten. Henrik fungere som sagt også som musikekspert, og du vil derfor også få en DJ med en rigtig bred viden på musikken og dens genre og aspekter. Dette gør, at Henrik er i stand til at ramme præcis den stemning og den musik som du og dine gæster ønsker.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Henrik Milling

Priser på Henrik Milling afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Henrik. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Henrik Milling?

Henrik forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet på ca. 1 times varighed er der ikke plads til ønsker.

Kan Henrik Milling spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Henrik har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal Henrik være konferencier, vært eller DJ svinger det meget. Ved DJ til fest spiller Henrik 2-3 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.