ITALOBROTHERS

Hvis du husker de store hits fra 00'erne, så kan du helt sikkert også huske ITALOBROTHERS med hits som;

  • Stamp on the Ground
  • Summer Air
  • Till You Drop
  • My Life is a Party
  • og mange flere...

"Stamp on the Ground" som blev det store verdenshit i 2009, kunne høres blive spillet ud af stort set alle bil- og diskoteks højtalere verden over, som stadig i dag bliver spillet med stor succes og altid bliver budt velkommen på dansegulvet fra piftende gæster.

"Stamp on the Ground" og "Summer Air" ikke kun bragte dem over én milliard streams alene på Spotify, multi-platin-priser i flere lande, udsolgte shows over hele verden og som i årene efter også tog dem rundt i hele verden. Der er nok ikke mange tyske kunstnere, der kan se tilbage på sådan en succeshistorie som ITALOBROTHERS kan! og det er med netop disse ingredienser, de stadig den dag i dag fortsætter med at skabe vilde fester med deres energiske sceneoptræden og fængende musik i Europa og resten af verden.

Der ingen tvivl om at hvis du vil have et fedt show og musik som alle aldre stadig kan hopper med på, så er det ITALOBROTHERS du skal kigge nærmere på.

ITALOBROTHERS

ITALOBROTHERS

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF ITALOBROTHERS

  1. Udfyld kontaktformularen og beskriv jeres fest eller arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. 
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem.