René Dif

Book DJ Rene Dif fra Aqua til fest eller event. Inden for dansk musik er Rene Dif er legende og svær at komme uden om som sanger i mega-succes gruppen, Aqua. De har sammen solgt mere end 34 millioner album, haft over 36 Nr. 1 hits verden over, samt 6 Grammy Awards. Som DJ har Rene Dif mere end 20 års erfaring og er bestemt én erfaren herre når det kommer til at spille musik bag en DJ pult. Der kan forventes forfriskede remixede udgaver af Aqua sange, men også gode danse hits, der falder i bred smag. Det er sjældent at få muligheden for at have en artist, som normalt fylder stadions og arenaer, til sin festlighed uanset om det er firmafest eller privatevent. Læs mere i det nedenstående om booking af Rene Dif.

René Dif

RENÉ DIF

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF RENÉ DIF

  1. Udfyld kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. René Dif spiller gerne til privat- & firmaarrangement, eller fester hvor der skal være en kant. Skriv jeres forventninger, samt information om lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke René Dif. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
  3. To til tre uger før arrangementet skriver MusikDJ til jer igen for at klargøre festlighederne. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Hvis der er behov tager René et uforpligtende opkald for at hilse på og tale aftenen igennem.

MUSIK TIL ENHVER FEST

Rene Dif startede sin DJ-karriere tilbage i 1980’erne hvor han på en tur til Barbados hørte en lokal DJ i radioen. Det inspirerede ham til at starte op som DJ og blev startskuddet til en karriere inden for musikkens verden. Norge var det første stop for Rene Dif i hans DJ-karriere, hvor han lærte at regere et dansgulv og bruge mikrofonen. I Norge spillede han i 7 år og senere hen i Danmark, Sverige og Grækenland, hvor han blandt andet mødte DJ Aligator, der senere ledte til flere musikalske produktioner.

I 1994 mødte Rene Dif, Søren Rasted og Claus Norreen i indre by på Gothersgade i deres lydstudie. Kemien var i top og de havde samme musikalske ambitioner. Dette ledte til sammenføring af gruppen Joyspeed. Senenere fik Rene Dif sangerinden Lene Nystrøm med til Danmark hvor de alle fire dannede gruppen, Aqua – Danmarks bedstsælgende internationale gruppe nogensinde med over 33 millioner solgt albums på verdens plan. I maj 1997 udkom Aqua’s debutalbum, Aqaurium, der var startskuddet til mega succesen som de fleste danskere kender til.

Roses are Red var Aqua’s første udgivelse, der hurtigt blev kendt i hele landet. Deres album blev så det helt store gennembrud i resten af verdenen. Mega hittet Barbie Girl, som de fleste husker med Rene Dif som den mandlige pendant til Lene Nystrøm, blev et kæmpe hit i hele verdenen. Aqua er den første gruppe nogensinde, der har haft tre nr. 1 singler på den Britiske single chart. Sangene var Barbie Girl, Doctor Jones og Turn Back Time. Som sidenote kan nævnes at Rene Dif og resten af Aqua-holdet har Barbie Girl blandt de 20 bedst sælgende singler nogensinde på det vigtige Britiske marked.

Energien man kender fra Rene Dif på scenen med Aqua kan du med garanti forvente at opleve med ham bag DJ-pulten. Som han selv siger elsker han at underholde. Når du booker Rene Dif til fest eller event har det succes med hans EDM-set, med David Guetta, Calvin Harris og selvfølgelig en god omgang Aqua remixede sange. Rene har også et set med Massive 90’s, der sprudler af god musik fra 90’erne. Ved henvendelse tager vi en snakken om den type af fest, der er tale om for at spore det nærmere ind på netop jeres behov.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster Rene Dif

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Rene Dif. Priser afhænger af mange forskellige parametre såsom: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken musik spiller Rene Dif?

Rene Dif har mere end 20 års erfaring som DJ. Hans energi bag en DJ-pult skinner igennem på et dansegulv til musikken, som enten er de store hits, EDM set eller hans kendte massive 90’ies set, spækket med god 90’er musik.

Spiller Rene Dif i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Rene har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Med Rene Dif bag pulten spiller han oftest 1 time. Længere kan aftales efter behov.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Dette skal aftales på forhånd med MusikDJ og Rene Dif.

Hvordan med afbestilling?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.