Jørgen de Mylius

Book Jørgen de Mylius og hans enestående Eldorado Show. Jørgen må uden tvivl være den mest legendariske DJ og Radiovært vi nogensinde har haft. Jørgen de Mylius startede som DJ og radiovært hos DR i 1963 og har siden lavet et utal af shows og programmer. Han har mødt de fleste stjerner fra de sidste mange årtier og har enormt mange sjove og humørspredende anekdoter fra disse møder.

Jørgen de Mylius

JØRGEN DE MYLIUS

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF JØRGEN DE MYLIUS

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest med Jørgen de Mylius.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Jørgen de Mylius vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

BOOK JØRGEN DE MYLIUS – DEN KLASSISKE DJ-OPLEVELSE

Jørgen de Mylius har produceret og været vært på et hav af programmer og shows. Hans viden om musik spænder ekstremt bredt. Dette gør ham til en unik underholder, da det er de færreste der kan prale med samme mængde viden som Jørgen. Du får den rene og helt klassiske DJ-oplevelse når du booker Jørgen de Mylius. Der bliver annonceret mellem hvert nummer, som der også bliver gjort i radioen, og ofte bliver akkompagneret af små anekdoter fra Jørgens egen personlige oplevelse med artisten. Uden tvivl den mest ægte og unikke oplevelse kan du få med Jørgen bag DJ-pulten.

Jørgen optræder som regel omkring 2 timer med Eldorado-showet, eller anden form for tematisk område. Det kan være et bestemt årti, Grand Prix-historien eller andre temaer. Det kendte TV-show Eldorado, fra firserne, kender mange også fra radio-programmet, hvor Jørgen de Mylius spillede kendte klassikere og glemte perler. En god bemærkning til udvalgte musiknumre er en naturlig del af Jørgens stil bag DJ-pulten.

Ved booking af Jørgen de Mylius har man også mulighed for bestille en quiz dirigeret af Jørgen. Ofte er quizzen omdrejningspunkt for emner hvor Jørgen har stor viden som blandt andet Grand Prix, Musik i årtier 1950 frem til 90’erne, Rock/POP genren fra hans arbejde i DR, Nr. 1-hits igennem tiden eller en kombination af ovenstående. Quizzen kan også omhandle bestemte personligheder som Elvis Presley, Beatles, Cliff Richard eller Bruce Springsteen. Er der et specielt ønske til et konkret artist så forsøger vi at finde en løsning.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Jørgen de Mylius

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Jørgen de Mylius. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Jørgen. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Jørgen de Mylius?

Jørgen forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog er hans styrke fra 50’erne og årtierne fremad

Kan Jørgen de Mylius spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Jørgen har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der vil muligvis være en ekstra omkostning forbundet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal JØrgen være konferencier, vært eller DJ svinger det meget. Ved DJ til fest spiller Jørgen max 2 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Om der skal forlænges på aftenen aftales med Jørgen de Mylius direkte på aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.