Dan Rachlin

Book DJ Dan Rachlin til din næste fest eller event. Dan Rachlin har været DJ siden han var 15 år, og har mere end 30 år i bagagen som DJ, konferencier, radio- og TV-vært.
Dan Rachlin er en af de mest rutinerede kendis-DJ’s, hvis store evne er at kunne læse sit publikum lynende hurtigt via hans mangeårige erfaring til firmafester, bryllupper og privatarrangementer.
I det nedenstående kan du læse mere vedrørende booking af Dan Rachlin til jeres kommende fest..

Dan Rachlin

DAN RACLIN

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF DAN RACLIN

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller event. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker DJ Dan Rachlin. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Dan Rachlin vil foretage et uformelt opkald til jer, så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

BOOK DAN RACHLIN – MUSIK I ØJENHØJDE

Dan Rachlin har siden firserne arbejdet med musik igennem sit arbejde som radiovært på The Voice. Igennem det meste af hans karriere har musik været grundstammen i arbejdet hos både TV-2, VH1, TV-3, POP FM, og Radio NOVA. Dette betyder at Dan Rachlin har et utrolig kendskab til musik og ikke mindst hvad der får folk på dansegulvet. Dan har spillet i det meste af Danmark, store som små fester og på utal af spillesteder i udlandet hvor han tidligere har modtaget Guldplade for mere end 50.000 solgte albums.

Når du booker Dan Rachlin til fest kommer han typisk og underholder 1-2 timer (varierer fra fest til fest). Vi sørger for den fulde lyd- og lysproduktion og har eventuelt en DJ på før og efter Dan er færdig så festen kan fortsætte. Dan har en utrolig evne til at læse dansegulvet og ved præcist hvad der skal spilles på det rigtige tidspunkt. Det er netop hans store viden og erfaring der gør ham til en kanon oplevelse som DJ bag pulten.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Dan Rachlin

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Dan Rachlin. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Dan. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Dan Rachlin?

Dan forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet på ca. 1 times varighed er der ikke plads til ønsker.

Kan Dan Rachlin spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Dan har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal Dan være konferencier, vært eller DJ svinger det meget. Ved DJ til fest spiller Dan 2-3 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.