Chief 1

Book Chief 1 til jeres kommende fest eller event. Chief 1, aka. Lars Pedersen, startede sin DJ-karriere for godt 30 år siden, og er blandt andet kendt som den legendariske DJ bag den første danske rap-gruppe Rockers By Choice. Der er få som ikke kender rap-klassikeren “Engel”, som Chief 1 og resten af Rockers By Choice hittede med overalt i landet, tilbage i 90’erne. Udover at være DJ har Lars produceret nogle af de største danske artister herhjemme, hvilket gør Lars til et utroligt unik indslag til jeres fest.

Chief 1

CHIEF 1

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF CHIEF 1

  1. Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres fest hvor I gerne ser Chief 1 bidrage. Skriv lidt information om arrangementet: placering i landet, antal af gæster, spilletider for Chief 1 og de andre små ting, som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din mail-henvendelse får du tilsendt et skriftlige tilbud til gennemlæsning. Her i er beskrevet alt du skal vide når du booker Chief 1. Bekræft tilbuddet til MusikDJ, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når festen nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og andre elementer bliver talt igennem. Chief 1 vil foretage et uformelt opkald til jer så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

MUSIK DER FLYTTER FØDDERNE

Chief 1 har været under kæmpe musikalsk indflydelse hele sit liv. Allerede som 18-årig stod Lars på scenen for at underholde. Lars kommer med en kæmpe mængde energi på scenen når har spiller og er ikke bange for at gribe mikrofonen for at få den unikke stemning frem, som kun Chief 1 kan skabe. Lars har fokus på alt holde festen kørende, hvilket betyder at musikstilen er bred, og afstemt til det pågældende event. Som Chief 1 selv siger “vi skal fange smilet og flytte fødderne”. Derfor er stilen alt fra Aretha Franklin, over Bruno Mars til Michael Jackson, fra Rihanna til Justin Timberlake.

Når du booker Chief 1 får du et energibundt, som kan skabe en festlig stemning. Hans mangeårige engagement inden for dansk musik, bevirker et utroligt indblik i stilarter og genrer. Han har blandt andet produceret musik for Kim Larsen, Ace of Base, Outlandish, Johnny Madsen og Sanne Salomonsen. Derudover er han manden som opdagede Nik & Jay, Humle Ridderne, Sound of Seduction og har tæt samarbejde med Remee i produktionen af bandet L.I.G.A. Et utrolig flot CV Chief 1 har opbygget gennem årerne, der taler nok i sig selv. Hans viden spænder vidt og er ikke bange for at overraske i løbet af festen

Ved booking af Chief 1 er det praktisk således at vi sætter en produktion op. Det vil sige at vi leverer lyd og lys passende til det event, der sættes på benene. MusikDJ tager en snakken omkring lokalet, forventninger til set-up og generelt får sporet os ind på de muligheder, vi sammen kan skabe. Chief 1 spiller mellem 2-3 timer til en fest hvor der er fuld energi på dansegulv, fest og stemning.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Chief 1?

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Chief 1. Priser afhænger af forskellige faktorer såsom: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Lars. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra event til event hvor meget plads Chief 1 skal bruge. Størrelse på produktionen af lyd og lys betyder også en del. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ Chief 1 DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er det et større arrangement på +400 gæster bygges som regelt en scene i en størrelse alt efter mulighederne på lokationen.

Hvilken type musik spiller Chief 1?

Chief 1 forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Alt fra Aretha Franklin til Justim Timberlake er på pladen. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet er der ikke plads til ønsker.

Kan Chief 1 spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Chief 1 har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der er selvfølgelig nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture i Danmark.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Ved booking af Chief 1 svinger det ofte mellem 2-3 timer.

Kan vi forlænge Chief 1 på aftenen?

Dette tages individuelt fra event til event. Forlængelse afhænger nemlig af hvor i landet det er, samt hvilke tider på døgnet der er tale om.

Afbestilling af artister hos MusikDJ

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Chief 1