Morten Hampenberg

Book DJ Morten Hampenberg til fest eller event. Morten Hampenberg har siden starten af 2000 markeret sig hårdt på den danske musik-scene. Både som producer bag kæmpe hits såsom “Skub til Taget” & “Duck Toy” men også som ekstremt kompetent DJ igennem mange år på den danske klub-scene. Via sine mange års erfaring har Morten Hampenberg en bred vifte af set-lister han kan optræde med, tilpasset festens behov. Skal det være lækker lounge & house, eksklusivt 90’er-set eller cool-classics så kan Morten mestre det. Læs mere i det følgende om booking af DJ Morten Hampenberg.

Morten Hampenberg

MORTEN HAMPENBERG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF HAMPENBERG

  1. 1 Udfyld kontaktformularen herunder. Morten Hampenberg spiller gerne til privat- & firmaarrangement, eller fester hvor der skal være en kant. Skriv jeres forventninger, samt information om lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke Morten Hampenberg. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
  3. To til tre uger før arrangementet skriver MusikDJ til jer igen for at klargøre festlighederne. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Hvis der er behov, tager Morten et uforpligtende opkald for at hilse på og tale aftenen igennem.

CLUB KONGEN MORTEN HAMPENBERG

DJ Morten Hampenberg startede i 1999 med projektet “Hampenberg”, der fokuserede på dance musik til de danske klubber. Projektet fik hurtigt medvind og solgte i den gyldne tid over 100.000 albums, hvilket for danske standarder er ekstremt mange. Morten etablerede sig som både artist, producer og DJ og har efterhånden et hav af guld- og platin overrækkelser, priser og nr. 1 hits bag sig. Han har udgivet musik med internationalt kendte stjerner som Busta Rhymes, Pitbull, Fatman Scoop, Stine Bramsen, Alexander Brown, Yepha og mange flere.

Morten Hampenberg står bag musikken på nogle af de største danske clubhits med blandt andet “Skub Til Taget“, “Det Stikker Helt Af” og “Vi Helt Væk”, som alle gik nummer 1 på den danske Dancechart og blev der mange uger i træk. På disse numre optræder Morten med diverse danske artister, som ligeledes kan bookes med Hampenberg som DJ. I nyere tid har han opnået mere end 20 millioner streams på de forskellige musiktjenester og er i dag en af de mest veletablerede producere herhjemme.

Morten Hampenberg har 20 års erfaring bag en DJ-pult og har gennem utallige spillejobs i hele Europa opbygget en eminent evne til at aflæse et publikum og få det op på kogepunktet. Han har spillet for flere tusind mennesker og til mindre arrangementer med intim stemning til eksempelvis receptions- eller loungearrangementer. Hans musikkendskab inden for genrerne house og deeb-tech er dybdegående. Det bevirker at han kan finde den helt rigtige tune til netop den stemning publikum er med til at skabe.
Morten Hampenberg kan spille 1 times bangin’ club i nutidens sound – tilpasset eventet i mere eller mindre kommerciel grad. Her er fuld tryk på energien og der kan forventes høj intensitet. Skal Morten spille for en bredere mængde gæster, kan han spille 1-3 timers med “cool” musik – House, Pop, Klassikere. Seneste har Morten turneret med sit projekt Hampenberg sammen med Vi Elsker 90’erne. Her har han dannet et 45 minutter “Hampenberg Exclusive 90’er DJ Set”, hvor der er fuld tryk på 90’er musikken, der har til formål, at skulle fylde dansegulvene.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster Morten Hampenberg

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Morten Hampenberg. Priser afhænger af mange forskellige parametre såsom: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken musik spiller Hampenberg?

Morten Hampenberg har et utrolig stort musikkendskab. Før selve festen taler vi igennem om det skal være klub-hits, Hampenberg Exclusive 90’s, Cool-musik med nutidige kendte hits eller house (ofte til receptioner eller lign.)

Spiller Hampenberg i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Morten Hampenberg har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2-3 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Med Morten Hampenberg bag pulten spiller han oftest 1-3 timer afhængigt at arrangements type. Længere kan aftales efter behov ved forberedelserne.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Dette skal aftales på forhånd med MusikDJ og Morten Hampenberg.

Hvordan med afbestilling?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.