Cutfather

Book Cutfather som DJ til dit næste arrangement og gør eventet til noget helt særligt. Cutfather har i mange år orkestreret nogle af de mest spillede hits. Rækken af kendte artister han enten har remixet eller produceret for er uendelig lang. Internationale musikpriser, TV-optrædender, manden bag mega-hittet Return of The Mack, er blot nogle af de få ting Cutfather kan skrive på sit imponerende CV. Læs mere om booking af DJ Cutfather til fest og event.

Cutfather

CUTFATHER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF CUTFATHER

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af Cutfather. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke DJ Cutfather. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen for at klaregøre festen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. Cutfather vil foretage et uformelt opkald til jer, så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

DANSK MESTER ALLEREDE I 1986

Cutfather har siden 1996 haft mere end 20 musiknumre på den engelske top 10 hitliste. Blandt nogle af de mest succesfulde numre kan nævnes Mark Morrison – Return of the Mack og Jamelia – Superstar. Han har derudover samarbejdet med en lang række af solo-artister igennem årerene. Fra Robyn, Kylie Minogue, Westlife, Christina Aguilera, Pussycat Dolls, Queen Latifah Peter André til den danske gruppe Cut’N’Move.
Som 16-årig startede Cutfather med at spille som DJ. Hans “stagename” er inspireret fra film-klassikeren, The Godfather. Allerede tilbage i 19886 vandt han det danske mesterskab i DM i Mix (DMC). Han optrådte i 1988 på den internationale DMC-scene hvor han blev nr. 2 i London til verdensmesterskabet. Til disse mesterskaber mødte han SoulShock hvor de sammen har lavet et utal af musikudgivelser, som blandt andet har med fuldt Grammy nomineringer. Cutfather optrådte som dommer i X Factor og først Sarah til sejr.

SPØRGSMÅL VED CUTFATHERS OPTRÆDEN

Hvad koster leje af Cutfather?

Booking af Cutfather har ikke én listepris da denne afhænger af forskellige parametre såsom: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Cutfather og hvilken type event, der er tale om. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra event til event hvor meget plads Cutfather skal bruge. Størrelse på produktionen af lyd og lys betyder også en del. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med Cutfather bag DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er det et større arrangement på +400 gæster bygges som regel en scene i en størrelse alt efter mulighederne på lokationen.

Hvilken type musik spiller Cutfather?

Cutfather forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det ligger inden for hans repertiore og festens generelle retningslinjer. Generelt er det musik, som han selv har produceret og remixet, der vil blive spillet.

Kan Cutfather spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Cutfather har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der er selvfølgelig nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture i Danmark.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Ved booking af Cutfather 2-3 timer. Vi kan indgå nærmere samtale hvis, der skulle opstå andre behov.

Kan Cutfather forlænges på aftenen?

Forlængelse af Cutfather tages individuelt fra event til event og på selve aftenen.

Afbestilling af artister hos MusikDJ

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Cutfather.