Faustix

Faustix begyndte med at lave musik som 19 årig, da han hentede et musikprogram til sin computer. Herefter er det gået rigtig stærkt, og Faustix er nu en af de helt store drenge i Danmark med mere end 40 remixes og hitsange på Cv’et. Foruden at være DJ så begyndte Faustix at udgive sin egne sange i 2009, hvor han havde sit helt store gennembrud i 2016. Foruden sine egne hitsange og remixes har Faustix også arbejdet sammen med kæmpe artister som Diplo, Ciara, Rihanna, Chris Brown og Major Lazar.

Faustix

FAUSTIX

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF FAUSTIX

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Her beskriver vi alt du skal vide når du booker Faustix. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit, og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Faustix vil så foretage et uformelt opkald til jer, så i sammen kan klarlægge alles forventninger inden festlighederne starter.

 

 

BOOK FAUSTIX

Specielt de sidste par år, er tingende gået rigtig stærkt for Faustix. Foruden at han bliver hyret mere og mere til DJ jobs, så har hans egne numre som ”Come Closer” og ”Dont U Worry” virkelig taget fart. ”Come Closer” har over 12 mio. views på spotify, hvor hans endnu nyere hit, ”Watching You” lige har passeret 22 mio.

Faustix har været nomineret flere gange til både Danish DeeJay Awards og Club Awards, med både hans egne sange og remixes. I 2016 vandt Faustix også årets sommerhit i det meste af Europa, på hans sang ”Come Closer” som er feat David Jay.

Når du booker DJ Faustix, så kan du forventer en erfaren DJ med masser af energi, som virkelig kan få gang i dit arrangement. Han breder sig i flere forskellige genre, men mest gør han sig i Trap, House og Elektro. Foruden sine egne sange, så vil du også kunne forventer både nye og gamle remixes, som kan få gang i enhver fest.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Faustix?

Det er svært at give en standard pris på leje af DJ Faustix. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Faustix. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med DJ bagved DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvilken type musik spiller Faustix?

Dan forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det lægger inden for han repertiore og festens generelle retningslinjer. Dog skal det siges, er arrangementet med stor scene og mange gæster på dansegulvet på ca. 1 times varighed er der ikke plads til ønsker.

Kan Faustix spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja. Faustix har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Skal Faustix være DJ svinger det meget. Ved DJ til fest spiller Faustix 2-3 timer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille artister hos MusikDJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.