Kenneth K

Giv dit event et ekstra pift og book radioværten Kenneth K til at levere helt særlig underholdning. Du kan bruge ham som enten quizmaster, DJ og konferencier – eller alle tre ting!

Om det er julefrokoster, firmafester, fødselsdage eller hvilken som helt anden begivenhed, så er det altid sjovt at have Kenneth med som aftenens indslag. Kenneth K har været quizmaster i 15 år i radioen, og han kan sit kram, når det kommer til skæve og sjove indslag. Læs mere om hvordan Kenneth K kan løfte din næste event.

Kenneth K

KENNETH K

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF KENNETH K

  1. Benyt formularen nederst på siden og beskriv jeres event. Har I spørgsmål vedrørende booking af Kenneth K. så send dem endelig til os. Skriv information om lokationen, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
  2. Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke Kenneth K. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. MusikDJ vil foretage et uformelt opkald til jer, så alle forventninger er klarlagt inden festen starter.

KENNETH K – QUIZMASTER, DJ & KONFERENCIER

Når Kenneth K sætter sig bag mikrofonen i radiostudiet har han langt over en halv million lytteren. Siden 2006 har Kenneth K været fast vært, når der bliver quizzet i musik i radioen. Lytterne bliver udfordret med hans skarpe musikspørgsmål, og der er altid præmier til de dygtigste deltagere.

Når Kenneth K. quizzer til privat- eller virksomhedsarrangementer kan spørgsmålene handle om alt mellem himmel og jord. Det kan for eksempel handle om jeres arbejdsdag eller virksomhedens historie. Kenneth K. styrer quizzen med hård hånd, og du kan forvente en sjov og uforglemmelig aften.

Et show med Kenneth K. kan vare fra 45 minutters intens quiz – til en hel aftenen hvor han også er konferencier og spiller 2-3 timers DJ sæt.

Essensens af Kenneth K’s quizzerier er at samle folk. Der er stor sandsynlighed for at folk ikke taler om andet resten af aftenen, netop fordi Kenneth K er så fængende og dygtig til at formidle. Han har masser af quiz-tricks i ærmet, og det giver altid en kanon energi blandt publikum, når de dyster både med og mod hinanden. Kenneth K. sørger for at alle i virksomheden har det sjovt. Der bliver både grinet, jublet, buhet og hygget. Ofte opstår der en hyggelig konkurrence på kryds og tværs mellem afdelinger, venner og kollegaer.

Om det er som quizmaster, DJ eller konferencier, så giver Kenneth noget folk kan snakke om bagefter – og de efterfølgende uger på kontoret. Det er en kanon måde at skabe god energi og sammenhængskræft på. I modsætning til en traditionel stand-up komiker, hvor folk er passive, så sørger Kenneth K. for at folk er aktive deltagere og med på hele rejsen. Der er mulighed for at tilpasse hans optræden til individuelle ønsker.