Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
MusikDJ har et stort udvalg af saxofonister i hele landet, der spiller sammen med Vores DJs. Vores saxofonister er konservatorieuddannet og rigtig dygtige til at leve sig ind i musikken. Instrumentet har en naturlig flothed, der i sig selv bidrager til oplevelsen når man booker en saxofonist.

Vi tilbyder saxofonister i forskellige konstellationer. Skal saxofonisten spille alene under middagen til velkomsten eller receptionen kan MusikDJ hjælpe. Skal saxofonisten spille et par enkelte numre som indslag eller særlig overraskelse har vi god erfaring med dette. Dette kan eventuelt være under ceremonien til et bryllup hvor det er en smuk oplevelse når bruden går op ad kirkegulvet.

Sidst men ikke mindst laver vi rigtig mange fester og lounge-events hvor saxofonisten spiller sammen med DJ i en unik løsning, som virkelig løfter DJ-olevelsen. Samspillet mellem DJ og Saxofonisten kan noget særligt og er vidt benyttet til arrangementer, hvor der gerne må noget ekstra. Læs mere om under DJ & Saxofonist. Vi leverer saxofonister i hele landet og kan ses og opleves i understående.

Daniel MusikDJ

Christina MusikDJ

Johan MusikDJ

Thomas MusikDJ

Mads MusikDJ

Pelle MusikDJ

Fredrik MusikDJ

Sax Jeppe Overblik MusikDJ (1)

Jeppe MusikDJ

Saxofonist Kasper Oversigt MusikDJ2 (1)

Kasper MusikDJKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer