Mobildiskotek

En god DJ er én selvfølge for en god fest. Hos MusikDJ har vi en lang række DJs, der alle har god erfaring inden for netop deres felt. Nogle DJs hos MusikDJ har specialiseret sig i 80 disko fest andre i trendy house musik. Den bedst egnet DJ bliver matchet op med den pågældende fest når ønsker og behov for arrangementet er blevet klarlagt. Alle vores DJs møder i god tid og er påklædt til anledningen. Er det for eksempel et bryllup nytter det ikke at DJ’en står i T-shirt! Opsætning af udstyret forgår efter jeres ønsker og vi er altid fleksible efter jeres tidsskema. Opsætning før gæsternes ankomst er som grundregel er god ide. Dog er det ofte at opsætning ikke er muligt før 1-2 timer før spillestart da der kan være plads-udfordringer i lokalet hvor udstyret skal sættes op. I nedenstående billede kan du se et udpluk af vores forskellige DJs

DJs-Mobildiskotek-MusikDJ

MusikDJ hjælpe dig med en skræddersyet løsning til dine behov og ønsker for en festlig aften. MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der leverer DJs til alt fra børnefødselsdage, firmafester, bryllupper, julefrokoster og fødselsdage. Vi har mål at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem fra først henvendelse til endelig afvikling med DJ, lys, lyd og selvfølgelig god dansemusik afstemt til dine tanker og drømme. I det følgende kan du læse mere om vores forskellige muligheder inden levering af musik til underholdningen.

Lys og lyd til mobildiskoteket

Vi samarbejdspartnere rundt i de forskellige større byer i både Jylland, Fyn og Sjælland. På denne måde har mulighed for, at levere et bredt sortiment af udstyr ud fra dine forskrifter. Af lys-effekter har vi som ofte 2-4 effekter med til hvert job, da det ofte giver en god stemning uden at det bliver for overvældende. Nogle kunder er på forhånd ikke interesseret i lys-effekter til deres fest. Dette fraråder vi ofte, da lys-effekter har en god effekt på gæsterne i og med, at det skaber et stemnings-skift og gør opmærksom på at nu er det tid til at kridte danseskoene. Som ovennævnt har vi ofte 2-4 lys-effekter med i udstyrs-pakken. Har du ønsker og tanker om noget mere kan vi sagtens klare dette. Vil du eventuelt have laser, teaterlamper (par-lamper), deco-belysning af væggene, Disko-kugle, LED-lys, Moving Heads, er det alt sammen noget vi kan levere.

Lys-effekter-MusikDJ-mobildiskotek

God lyd er selvfølgefølgelig essentielt til en god fest. Hos MusikDJ benytter vi kun højtaler-systemer af professionel kvalitet. En fest for 40-60 gæster medbringer vi ofte et sæt aktive højtalere. Er gæste-antallet omkring de 60-80 supplere vi eventuelt med en SUB (ekstern bas-enhed), der kan levere noget mere power og bas. Nærmer vi os 100-120 plus gæster er det som regel nødvendigt med et PA-anlæg (eller som minimum et aktivt top-bund system). Hvilket lyd-anlæg der passer til din fest vurderes fra arrangement til arrangement, da det afhænger af lokalets beskaffenhed samt antallet af gæster til festen.

mobildiskotek-højtalere-MusikDJ

Interesseret i at modtage et tilbud på mobildiskotek til jeres fest?

Har du spørgsmål eller har interesse i mobildiskoteket fra MusikDJ, skriv en mail via nedenstående kontaktformular. Skriv lidt om festen, dato, sted i landet og hvad vi ellers bør vide. Vi vender tilbage inden for 24 timer med skriftligt oplæg hvori pris, lys og lyd er udpenslet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dit navn (*)

Telefonnummer (*)

Din e-mail (*)

Beskriv din fest