Lej en DJ

Er du på udkig efter én DJ i København, Sjælland, Fyn eller Jylland til din kommende festbegivenhed? Har du tanker omkring hvad det koster at leje en DJ og hvilke type lyd og lys der er rigtigt til netop din fest?  Spørgsmål som disse er nærliggende når man skal holde fest.  Læs mere i det understående om hvad MusikDJ kan hjælpe med til din kommende fest.

Hvilken type musik spiller MusikDJ?

Som udgangspunkt spiller vi det musik, som du ønsker til dit arrangement. Når du benytter en DJ hos MusikDJ sørger vi altid for tæt kommunikation omkring ønsker og drømme for musikken. Vi er nemlig til for dig og dine gæster, hvorfor det er vigtigt at den musik, der bliver spillet til festen også er den, dig og dine gæster kan lide. Vi skriver altid  før selve festbegivenheden og får en snak omkring ønsker, drømme, forventninger og specifikke genre. På den måde er begge parter helt på det rene så ingen bliver skuffet.

Hvilken type festarrangement kan MusikDJ hjælpe med?

MusikDJ, har en lang række erfaringer inden for mange typer af festbegivenheder. Eksempelvis, har vi spillet til et utal af fødselsdage, julefrokoster, bryllupper, receptioner og firmafester. Der er med andre ord, ikke et arrangement vi ikke kan spille til.

Vi står for alt til din fest.

Lyd, lys og musik, vi kan have hele mobildiskoteket med når du lejer en DJ hos MusikDJ. Ønsker du det store lysshow med parlamper, roterende lyshoveder, disco-kugler og røgmaskiner, så kan vi hente det ind via vores faste samarbejdspartner.

 • Opsætning: opsætning af lyd og lys planlægges efter jeres tidsplan. Passer det jer bedst at sætte udstyret op om formiddagen så gør vi dette. Passer det bedre, at alt bliver sat op efter desserten så gør vi dette. Med andre ord, tilpasser vi os til jeres tidsplan.
 • Nedtagning: Som udgangspunkt tager vi altid udstyret med os efter DJ’en er færdig med at spille. På denne måde slipper du for at åbne op dagen efter, samt letter det vores arbejde.
 • Lys og lyd: når du benytter MusikDJ, så er der mulighed for at have 2 typer af lydsystemer. Det ene er et aktivt højtalersæt og er beregnet i og omkring størrelsen af 50-60 personer. Bliver man flere mennesker eller rummet bliver større så kan det blive nødvendigt med et større PA-anlæg. Begge typer af musikanlæg giver en god og fyldig lyd passende til størrelsen af arrangementet.

 

Referencer fra tidligere arrangmenter

Hvordan formidler man hvordan vi har klaret en opgave? Det gør vi via vores anbefalinger vi har modtaget fra tidligere kunder. Når du skal have en DJ så står man ofte overfor en masse  spørgsmål. Derfor har vi samlet så mange anbefalinger vi kan, både via video og skrift. Det skulle meget gerne give et indtryk af hvordan det foregår hos MusikDJ.

 

Hvad koster det at leje en DJ?

Som udgangspunkt er det meget svært at liste priser i og med at, der er så mange variationer fra arrangement til arrangement. Pris på DJ varierer alt efter; hvor meget udstyr der ønskes, hvor mange timer DJ’en skal spille, hvor i landet, København, Odense, Sønderborg eller Hobro, festarrangementet finder sted og skal der én eller to DJ’s med til festen.  Derfor, kan vi ikke give en eksakt pris på netop dit festarrangement før vi har hørt om dine ønsker og behov. Dog, har vi listet priseksempler fra 3 tidligere arrangementer.

     Priseksempel på DJ til 40 års fødselsdag

 • Placering: Hornbæk
 • DJ spilletider: 22.30-3.30, totalt: 5 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (50 personer), 2 lyseffekter, 2 pladespillere,  Mixer, mikrofon
 • Pris: 4.400,-

     

     

     Priseksempel på DJ til Henning Larsen julefrokost

 • Placering: Vesterbro, København
 • DJ spilletider: 23.00-05.00, totalt: 6 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (150 personer), 4 lyseffekter, 2 pladespillere, Mixer, mikrofon.
 • Pris: 7.500,-

 

     Priseksempel på DJ til kobberbryllup

 • Placering: Hobro, Jylland
 • DJ spilletider: 18.00-1.30, totalt: 7,5 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (50 personer), 2 pladespillere, Mixer, mikrofon.
 • Pris: 5.400,-

 

 

Hvordan modtager du et gratis uforpligtende tilbud?

Har du brug for leje af DJ og er interesseret i at høre mere omkring et gratis uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv en smule omkring dit festarrangement og hvilke ønsker, drømme og behov du har til DJ’en. Når vi har modtaget din informationer, sender vi et gratis uforpligtende tilbud i et PDF-dokument hvor lyd, lyd og services er beskrevet.

Dit navn (*)

Telefonnummer (*)

Din e-mail (*)

Beskriv din fest

(Vi svarer tilbage inden for 12 timer)