• MusikDJ

Musikken til 50 års fødselsdag 3 gode råd

Står du og skal holde en 50 års fødselsdag og vil leje en DJ fra MusikDJ så er det vigtigt for os at vi får noget input for dig. Vi vil jo gerne ramme plet til dansefesten og det gør vi bedst hvis vi sammen forbereder musikstilen. I stedet for at vi skal spille os ”varme” og bruge 30-60 minutter på dette, kan vi via en god dialog med dig sætte den rette kurs fra starten af din 50 års fødselsdag.
Når du lejer en DJ fra MusikDJ til din 50 års fødselsdag er der 3 gode råd som vi altid læner os op ad når vi rådgiver vores kunder.

1. Hvad skal vi IKKE spille?


Hvad vi IKKE skal spille, kan være mindst lige så vigtigt at vide som det musik vi rent faktisk skal spille. Kan du absolut ikke lide hård hiphop eller en anden genre kan det være rigtig godt for DJ’en at få af vide. For os som sidder og booker DJ på til 50 års fødselsdagen, er det også en retningslinje for os i forhold til den DJ-profil, som er den rette til festen. Til 50 års fødselsdage er det som regel 1980’erne som udgjorde den musikstil man lyttede da man ung. Dog skal ved vi også at 50 års fødselsdage sagtens kan være præget af nyt musik. Musik er meget individuelt og som 50 års fødselar kan det være du sidder og er max træt af 80’er musik eller også vil du bare gerne genhøre klassikerne fra din ungdom. Det kan vi ikke vide uden vi får det direkte fortalt af dig.

2. Overordnede tanker til musikken


Overordnede tanker til musikken er noget som også er rigtig vigtigt at ide om for os i MusikDJ når man lejer en DJ til 50 års fødselsdag. Det kan være stilarter og overordnede genrer. Hvorfor er det vigtigt? Jo, for det giver os et overordnede billede af hvor den røde tråd for musikken skal ligge. Vi kigger meget på musikken ud fra genrer og stilarter og vælger de numre ud som har bedst energi og passer til stemningen.

3. Konkret liste med musikønsker


En liste på 15-20 numre er kanon for os i MusikDJ at få tilsendt, da vi lærer dig som 50 års fødselar at kende. Har listen 10 numre med dansk 80’er musik er det kanon signal for os om, at vi skal booke en DJ på til festen, der er stærk inden for denne stilart. Omvendt er listen fyldt med nyere numre, så er det vigtigt, at DJ-profilen kan spille nyere musik men også har styr på sine klassikere. Dog er det ikke altid at tiden eller lysten er til at lave denne liste. Derfor er punkt nr. 2 også god for os i MusikDJ at arbejde efter.

Relaterede nyheder