GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Book saxofonist og DJ i én og samme pakke til den helt unikke fest. Søger du at peppe din festlighed en smule op tilbyder MusikDJ en pakkeløsning hvor DJ og saxofon spiller sammen og danner rammen om en helt unik oplevelse. Dans til de store hits sammen med tonerne af den klassiske saxofon, der med garanti vil få festen til at tage et niveau. Konceptet er alment kendt i Canada og USA med stor succes. Læs mere i det nedenstående om den unikke mulighed for at gøre noget anderledes, nyt og særlig ved dit kommende event.

DJ Thomas Jespersen MusikDJ Lounge DJ 1
Saxofonist Og DJ MusikDJ (1)
Saxofonist Dj Musikdj (1)
Saxofonist Johan Lang MusikDJ Profil4
Dj Sax Musikdj (1)
DJ Og Saxofonist Live
Saxofon Og DJ Fest MusikDJ (1)
Saxofonist Og Dj Muskdj (1)
 

SAXOFON OG DJ TIL FEST – KLASSISK FORLØB

Booking af saxofonist og DJ egner sig godt til flere forskellige typer af fester. Det kan give ekstraordinær stemning til en reception, bryllup, natklub eller anden type fest hvor niveauet skal en tak op. Det svinger fra event til event hvordan det passer bedst at starte op. Til bryllup starter DJ’en ofte med at spille 5-10 numre hvorefter saxofonisten stille og roligt kommer ind i lydbilledet. Til receptioner kan det omvendt være at saxofonisten starter før DJ’en kommer på. Uanset hvilken konstellation så planlægges det i samråd.

Saxofonisten spiller ofte mellem én til to timer. De sange som han spiller over er numre hvor det i forvejen giver anledning til et blæseinstrument. Et godt eksempel er Mr. Saxobeat, der både er dansevenligt men også i forvejen har saxofon ind over. Andre eksempler er George Michael – Careless Whisper, Michael Jackson – Blame it on the Boogie, Daft Punk – Get lucky, Rune RK – Calibria. Det gælder om at udnytte de muligheder en DJ kommer med i samspil med saxofonens stemningsfulde toner.

Det er muligt at ønske sange og spille dit favoritnummer. Det handler her om at finde nogle passager i nummeret hvor der ikke er for mange instrumenter i lyd-billedet, så der er plads til at saxofonen kan brilliere. Man kan også finde karaoke-versioner af udvalgte sange, som er uden vokal, som saxofonen kan spille over. Der er flere muligheder at gøre godt med så vi kan skræddersy den rigtige løsning til dit festarrangementet.

Læs mere om leje af DJ til bryllup såfremt du kun er interesseret i DJ-delen til jeres bryllup. Vi tilbyder også muligheden for pianist og DJ til bryllup eller anden festlighed.

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne Artister

Når i lejer en saxofonsit og DJ til bryllup eller event er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode underholdning og dansemusik. Alle vores musikanter er erfarne og har en bred vifte af fester i ryggen. Dette er vigtigt, da der ofte skal spilles en bred musikstil. Det er vigtigt med en musikant, som er omstillingsparat og kan se festens stemning og udviklingen af den.

MusikDJ Henrik Friis DJ

Henrik Bryllups DJ

DJ Nikolas MusikDJ 2

Mads Bryllups DJ

MusikDJ Mikkel DJ Normal

DJ Mikkel Bryllups DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4 (1) (1)

DJ Mathias Bryllups DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster DJ og Sax?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af saxofonist og DJ til fest eller event. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, timer DJ skal spille, antal timer sax skal spille, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark.

Priser starter fra 8.900,-

Hvor meget fylder DJ & Sax?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 3-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Saxofonisten tager ikke meget plads andet end sig selv og 1-2 stativer til saxofonen.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en romantisk fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJ’s og saxofonister i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ og saxofonist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres fest

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et bryllup anbefaler spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Saxofonisten kan spille alt fra 1 time til hele aftenen. Jo længere tid saxofonen skal være på jo længere pauser vil der blot være mellem dennes sæt.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ & Sax?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ & saxofonist.

 

BOOK SAXOFON OG DJ – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger til DJ og saxofonist. Nævn forventligt antal gæster, lokation for eventet, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Har vi alt information om eventet og de ønsker i måtte have, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide inden i siger ja til bookingen. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet.
3 Når jeres festlighed nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr lejes ind og andre ting bliver talt igennem. Din personlige saxofonist og DJ ringer til jer og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag gratis tilbud på saxofon og DJ

Vil have et gratis uforpligtende tilbud på DJ til dit fortstående bryllup eller fest så udfyld kontaktformularen. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud med pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer