RoxorLoops & Jasmin

RoxorLoops og Jasmin, beatboxer og sanger duo, skaber deres musik med lyde, som kan laves udelukkende med stemmen. Deres musik bevæger sig i popgenren iblandet overtoner af nordisk og mellemøstlig folkemusik.

Belgiske RoxorLoops er en beatbox legende med adskillige titler, og dansk/engelske Jasmin er en blændende og alsidig sanger og begge er uddannede solister fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. RoxorLoops er kendt for sine groovy og skarpe beats, han har rejst verden rundt og optrådt med kunstnere som Zap Mama, The Swingle Singers, Bobby McFerrin og Eivør.

Jasmin er med hendes unikke og high definition stemme, prisvindende arrangementer samt features på nogle af de største vokal festivaler i verdenen et navn at bide mærke i vokal verdenen. 

En af deres seneste optrædener var i marts 2020, hvor de var med i det danske melodigrandprix med sangen Human. 

RoxorLoops & Jasmin

RoxorLoops & Jasmin

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BOOKING AF RoxorLoops & Jasmin

  1. Benyt nedenstående kontaktformular og beskriv jeres fest eller event. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker RoxorLoops & Jasmin. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen omkring 2 uger før. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem.

Demo videoer

Rockabye - Clean Bandit

Podrick's Song (Game of Thrones)

Dance Monkey - SingBox Cover