DJ Rosé

DJ Rosé har fyldt dansegulve siden slut 80´erne. Der er næsten ikke et sted i Danmark Rosé ikke har spillet og ydermere været fast DJ på spillesteder i Tyskland og Norge.

DJ Rosé har været vært på P4 og P7 mix og er i dag DJ og vært på Danmarks radioes P3 med det borgelige navn Kenny Jensen. Rosé havde blandt andet succes med sit radioshow “90 i timen”. Fast DJ for “Charity Baren by Børn & Unge i Nød”. Denne sommer (2019) har han blandt andet spillet på SMUK Festival, Tisvilde Bistro, Hotel Marienlyst, Langelinie pavillonen, Pangea (Gamle Skovridder Kroen) og mange flere steder herunder en masse privat-fester i og omkring Charlottenlund hvor Rosé er bosat.

Et højdepunkt for DJ Rosé er hans optræden til REMA-1000 25 års jubilæumsfest i Fredericia for 6.000 gæster. Herudover en masse virksomhedsfester for blandt andet Deloitte, Carlsberg, Mckinsey og Mærsk.

Kendt fra P4, P7 Mix og Pop FM

DJ Rosé

Modtag et uforpligtende tilbud på booking af DJ Rosé (Kenny Jensen)

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)