Rosa Lux

Book DJ Rosa Lux til fest eller event hos MusikDJ. Rosa Lux kommer fra et hjem med cello, fløjte og violin, hvilket gør hende til et musikalsk multi-talent. Hun har siden 2008 levet som musiker og DJ og som hun selv siger, så er musikken det sted hvor hun finder glæde. Det afspejler sig i hendes udgivelser igennem det seneste årti, der inkludere musik til kenderne samt udgivelser flyvende direkte ind på hitlisterne.

Rosa Lux

MODTAG TILBUD PÅ ROSA LUX

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

ROSA LUX – DJ, SANGERINDE OG PRODUCER

Musik har altid fyldt meget i Rosa Lux Liv. Fra barndommen med klassiske instrumenter til livet som sangskriver, korsangerrinde og bandmedlem på klaver. Det gør hende til et musikalsk talent, der spænder utroligt bredt i måden at frembringe en helt rigtige stemning, både som DJ, men også som producer. Listen af samarbejder og remixes spænder utroligt vidt. Rosa Lux kom for alvor på landkortet med hendes remix af Alberte og Josephine Winding – Min Klub Først, der var – og er – en klassiker. Ideen til nummeret opstod en nat hvor Alberte og Rosa talte om hvornår man er for gammel til at gå i byen. Nummeret blev blandt andet ugens uundgåelige på radiostationen P3 på DR.

Rosa Lux har spillet på den danske klubscene i over 15 år og listen af steder hun har besøgt er lang. Fra private arrangementer til store firmafester; Rosa har prøvet det meste. Hun har en eminent fornemmelse for stemning og ved præcist hvilke nummer der skal spilles for at køre stemningen lige derhen hvor hun gerne vil have publikum. Melankolien ligger latent i hendes musik dog ofte med en positiv stemning over musikken.

Lyt til nogle af hendes udvalgte udgivelser via hendes Soundcloud profil

Gå til Soundcloud