DJ Phiona

DJ Phiona er en international DJ og model, der har spillet musik over hele verdenen. Phiona er født i New York, men har Jamaikanske og Svenske forældre, hvilket gør hendes lyd-univers utrolig spændende. Hun er vokset op i Miami, hvor hun blev præget meget af den elektroniske musik-scene.

Phiona’s ultimate mål er at “spread good vibes” og det gør hun via sin brede musikprofil. Hun har spillet på trendy klubber i hele verden og stået på store scener til festivaller. Phiona er engelsktalende og en lille sidenote, hun har en Kandidatuddannelse i Regnskab.

Send en forespørgsel

DJ Phiona

MODTAG TILBUD PÅ DJ PHIONA

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.