DJ Natasja

Kendt for sin brede selection af bas og beats siden 2016, er Califano en DJ, der leverer energi til mængden. Hun har hurtigt skabt sig et navn i den danske elektroniske scene og har spillet på en række klubber og festivaler. Senest har hun optrådt på den københavnske gadefestival Distortion og har overrasket gang på gang med sin rebelske stil. Udover Distortion har Natasja spillet for WEEKDAY butikkerne, Magasin og en lang række af butikskæder.

DJ Natasja

MODTAG TILBUD PÅ DJ CALIFANO

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.