DJ Avi

AVIAJA er en københavner baseret DJ og sangeride, som har spillet på nogle af de mest upfront klubber i København. Fra Condesa, Pumpehuset, Chateau Motel, VEGA, IDEAL bar, Bakken, Jolene og Kupé. Udover at have spillet i det danske natteliv, har spillet på det officielle Roskilde Festival, SmukFest, SPOT i Århus, Spot på Grønland, Distortion, STRØM Festivalen og det legendariske Coma Club, som Kenneth Bager står bag.

Aviaja er kendt for sin gode energi bag DJ-pulten, sine evner til at mixe og vælge musik, samt være i øjenhøjde med gæsterne. Hendes spillestil svinger fra det elektroniske house og lounge til Funk og NU-Disco.

Listen er lang af steder AVIAJA har besøgt. For at nævne nogle få private og erhvervsrelateret steder kan nævnes: GF Forsikring, Puma, Novo Nordisk, Illum rooftop, HK, Amnesty International, Folkemødet, Very Agency, Smirnoff, Odeon Odense, Redbull Music Academy, Ivækst Awardshow og Bestseller.

Send en forespørgsel

Kvindelig DJ med sans for rytmer

MODTAG TILBUD PÅ BOOKING AF DJ AVIAJA

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.