GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

DJ NOLIOU – DEN ALSIDIGE DJ

DJ Noliou har mere end 20 år som DJ på bagen. Han startede som 18 årig med at spille på lokale klubber og har de seneste 10 år kørt som mobild-DJ i hele landet. Noliou er oprindeligt født og opvokset i Århus men er i dag bosiddende på Sjælland. DJ Noliou, der er hans kunstnernavn, har en utrolig stor erfarringsflade med en bred vifte af fest-typer. Fra modeshows, konfirmationer, bryllupper, de store firmafester til de mindre fødselsdage, hvor der blot skal gives fuld gas.

DJ Noliou gør en ære i at spille musik til sit publikum. Sammen forbereder han en playliste, der er udgangspunkt for aftenen, men er ikke bange for at skifte retning eller tage imod ønsker såfremt dette er et behov. Igennem de seneste 20 år har DJ Noliou samlet en stor mængde erfaring og musikvidenskab, der gør ham til en stjerne bag DJ-pulten. Skriv til os hvis du ønsker at leje DJ med DJ Noliou bag pulten

 

DJ Dean MusikDJ
DJ Dean MusikDJ Lav
DJ Dean MusikDJ Hoj 3
Dean DJ Profil
DJ Dean MusikDJ Lav3
DJ Dean MusikDJ Hoj 2
DJ Dean MusikDJ Lav4
DJ Dean MusikDJ Hoj 4

Book DJ Noliou til din fest

Skal du have musik til festen og vil benytte en DJ til din kommende fest eller event? MusikDJ kan levere DJ Noliou til en bred vifte af fester og events. Benyt nedenstående kontaktformular og send den info vi skal vide for at kunne sende Noliou ud til din fest.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer