GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Vælg musik som underholdning til din fest

De bedste fester er dem, som man ville ønske kunne vare for evigt. De fester, hvor stemningen er i top, pulsen høj og alle gæster glade. Alle, som skal holde en fest, håber på, at netop deres fest bliver en dem, der går over i historiebøgerne, og som aldrig bliver glemt. Det er nemmere sagt end gjort at få stablet sådan en fest på benene, men hos MusikDJ har vi et bud på, hvordan du kan gøre: Book festlig musik som underholdning til din fest!

Voksen Dans MusikDJ
MusikDJ Vælg Musik Som Underholdning Til Din Festlighed
DJpult Vælg Musik Som Underholdning Til Din Fest MusikDJ
Smil Og Dans Til Din Fest MusikDJ
Dans Og Underholdning Til Din Fest MusikDJ
Smil Og Musik Som Underholdning Til Din Fest MusikDJ
Vælg Musik Som Underholdning Til Din Fest MusikDJ
Danseglade Gæster Med Musik Som Underholdning Til Din Festen

VÆLG MUSIK OG DJ SOM UNDERHOLDNING TIL FEST

Uanset om du skal holde en mindre fest eller en stor fest, er det vigtigt, at alle dine gæster har en god aften. Den bedste måde at sikre, at alle dine gæster hygger sig og har det sjovt, er ved at arrangere noget underholdning i løbet af aftenen.

Nogle værter vælger at lave festlege som underholdning, mens andre danser eller holder taler. Der vil altid være nogle gæster, som føler sig mere underholdt end andre, men hvis du vil ramme så bredt som muligt, og give alle en festlig aften, kan du med fordel vælge musik som underholdning til din fest.

Musik har en utrolig evne til at samle folk og ryste dem sammen på kryds og tværs. Når musikken spiller, kommer folk op af stolene, og smilene er brede. Hvad er derfor mere oplagt end at bruge musik som underholdning til din fest? Hos MusikDJ har vi en lang række både kendte og ukendte DJ’s, som står i kø for at få lov til at levere tonerne til din fest!

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres arrangement.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et bryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.
Er der tale om et fødselsdag, firmafest eller temafest anbefaler vi en spille tid fra 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.


Lad DJ’s stå for underholdningen.Vælger du at få musik som underholdning til din fest, er der ingen risiko for, at hverken du eller dine gæster kommer til at kede sig. Alle vores DJ’s har nemlig lang erfaring med at levere musik til alle typer af fester og events.

Det betyder, at de lynhurtigt kan afkode gæsternes ønsker og stemningen til festen. Fornemmer vores DJ’s, at der er brug for at blive sat gang i festen, sætter DJ’en derfor passende musik på, og har I specifikke musikønsker i løbet af aftenen, er de også imødekommende over for dette.

Når vores DJ’s rykker ud, har du mulighed for at vælge, at de skal medbringe lyseffekter. Med flotte farver og hurtige bevægelser giver lyseffekter feststemningen et ekstra hak opad, og du kan frit vælge hvor mange forskellige lyseffekter, DJ’en skal medbringe.

Modtag tilbud på Musik fra DJ som underholdning til fest

Skriv direkte til os i understående formular med ønsker til underholdningen til din festlghed. Skriv dine kontaktdetaljer og beskriv lidt om festligheden, specielle krav, spilletider, antal gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og sidder du med nogle spørgsmål sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 9.00 – 18.00 – TLF. 71 99 40 60.
* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer