GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Spotlight - Daniel Saxofon - MusikDj

Spotlight – Daniel på Saxofonen

Saxofonen er ved at tage sit indtog på de danske klubber og dansegulve. Et utroligt smukt instrument, der samtidig kan levere en helt suveræn oplevelse i samarbejde med tonerne fra en DJ. Vi havde en god samtale med Daniel omkring saxofonen og hvordan den kan bidrage til en skærv, anderledes og eksklusiv oplevelse.

  Hvad er der specielt ved saxofonen?

 • Saxofonen er et blæserinstrument og er derfor et utroligt kropsligt instrument. Når man spoiller skaber man en direkte forbindelse mellem kroppen og instrumentet, musikken skabes dermed organisk og sangbart. Udover det er det et vanvittigt flot instrument, der skinner af guld. Den kan skabe en fornemmelse af romantik eller eksklusivitet til festen med dens klang og tone.
  Saxofon og DJ. Kan man virkelig det?

 • Det lyder måske som en spøjs kombination, men det fungerer faktisk aldeles glimrende sammen. Saxofonen skaber som liveinstrument en ekstra dimension til lydbilledet og gør musikken visuelt levende.
  Men foregår det i praksis?

 • Det kan fungere på flere forskellige måder. Enten sætter DJ’en nogle velkendte sange på, som jeg ikke nødvendigvis kender på forhånd. Jeg opfanger hurtigt tonearten, spiller med på motiverne og lægger 2. stemmer til.Det kan også være, at jeg spiller melodier til karaoketracks eller til spiller mere solistisk til house-remixes.
Daniel Musikdj (1)
Funk Saxofon Musikdj Blog (1)
Daniel Saxofon Musikdj Blog (1)
Spotlight Saxofon Musikdj (1)
Læs og book saxofon og DJ til fest og event.
  Hvilke slags musik passer saxofonen til?

 • Saxofonen er et utrolig alsidigt instrument. Man kan spille langsomme romantiske ballader til bryllupsreceptionen, skabe atmosfærisk loungemusik til baggrunden eller sparke liv i dansegulvet med energisk housemusik. Der er i princippet ingen grænser, og jeg har bred erfaring med spille stort set alle genrer.
  Hvor længe har du spillet saxofon?

 • Jeg har spillet saxofon i over lidt over 16 år. Gennem årene har jeg fået grundig undervisning på musikskole, MGK og konservatoriet og har i over 10 år spillet til fester.
  Hvad kan man forvente af dig til en fest?

 • Jeg lægger utrolig meget vægt på at bidrage med glæde og nærvær til en fest. Som saxofonist kan jeg være DJ’ens ansigt udadtil til festen. Når jeg spiller danser jeg, bevæger mig, har det sjovt og lade det smitte af på festgæsterne.

 

Top 10 sax-numre Daniel spiller for tiden

1) Baker Street (remix)
2) Careless Whisper (remix)
3) Epic sax Guy (remix)g
4) Daft Punk – Lose yourself to dance
5) Calum Scott/Tiësto – Dancing on my own
6) Eye of The tiger (remix)
7) Klingande – Jubel
8) Justin Timberlake – I got this feeling
9) Dirty Laundry – Calabria
10) Jeg spiller dit ønske
 
  Kan du spille den der sang med…?

 • Det kan du tro, jeg kan! Hvis det er et velkendt saxofonhit, er der stor sandsynlig for, jeg kender den eller har spillet den før. Hvis du vil være helt sikker på, at høre din favoritsang, så sig gerne til i god tid inden festen, så jeg kan nå at forberede mig.
  Daniel, kan du ikke uddybe lidt om dig selv?

 • Jeg husker tydeligt da jeg så saxofonen første gang. Det var min barndomsmusikskole i Egtved forårskoncert. Den skinnede så flot at jeg bare MÅTTE lære at spille på den. Siden den dag da jeg var 10 år gammel har musikken draget i mig i så høj grad, at jeg nu har viet mit liv til musikken. Lige for tiden er jeg ved at gennemføre en musikpædagogisk uddannelse i Malmø. Jeg elske at undervise og har i øjeblikket 10-15 saxofonelever om ugen. På konservatoriet har jeg også komposition som delt hovedinstrument hvilket har resulteret i at jeg har komponeret musik til teaterstykker, kortfilm og sågar to tegneserier!
  Beskriv lidt om saxofonens historie

 • Saxofonen blev opfundet af den belgiske instrumentmager i 1846. Den blev bygget i 4 forskellige størrelse sopran, alt, tenor og baryton som oprindeligt var ment som en pendant til strygerinstrumenterne violin, bratsch, cello og kontrabas i et symfoniorkester. Saxofonen vandt aldrig rigtig indpas i den klassiske musik på samme måde som fx klarinetten. I stedet blomstrede brugen af saxofonen som militær marchmusik og senere blev specielt tenorsaxofonen som et symbol på jazzmusikken gennem 1940’erne op til 1970’erne. I dag har saxofonen fundet sin plads i alt lige fra funk over svensk folkemusik til supplement med en DJ på den elektroniske musikscene.


Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer