GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du holde fest i flotte omgivelser, placeret centralt i København, kan 56° være det optimale sted. Beliggende i flotte omgivelser på Charlotte Amalies Bastion, er 56° stedet hvor du føler dig sat tilbage til 1700-tallet. 56° er beliggende i et af Københavns gamle ammunitionslagre, der bleg bygget i 1744. 56° er drevet af ægteparret  Kirstine og Kenneth Ellegaard. 56° egner sig utrolig godt til forskellige typer af arrangementer. MusikDJ er tætte samarbejdspartnere med 56° i det vi tidligere har spillet til en del fødselsdage og bryllupper på stedet.

Spisehuset-56-MusikDJ

MusikDJ’s SAMARBJEDE MED RESTAURANT 56°

Som nævnt ovenfor er MusikDJ og 56° indgået i et samarbejde bygget på gode og vel-afholdte arrangementer. Nedenstående er det vi kan tilbyde af lyd og lys når der skal holdes bryllupper, fester eller fødselsdage på Restaurant 56°. I korte ord kan vi medbringe alt ved leje af DJ til bryllup, sådan at I kun skal fokusere på at nyde festen sammen med jeres gæster.

LYD: Via vores professionelle samarbejdspartnere kan vi leverer lyd til alle former og størrelser. Fra festarrangementer på 200 mennesker til mindre selskaber på 45 gæster. Vores erfaring er, at et sæt aktive-højtalere er passende til 56°, idet stedets størrelse egner sig godt til disse. Lyden, som de 2 styk 15″ 500W højtalere producerer, er optimal og giver både god diskant samt en solid bund.

LYS: Lys er altid sjovt til en fest. Der er ofte blandede følelser fra kunder omkring lys. Nogle mener at det er for provinsielt, andre at det er det vildeste. Vi anbefaler altid et par lys-effekter til festen, også hos 56°. Lys-effekter bivirker til at løfte stemningen så folk automatisk får følelsen af, at nu er det dansetid.

DJ-UDSTYR: Når du lejer en DJ hos MusikDJ, benytter vi kun professionelt udstyr. Alle vores DJ’s har deres eget foretrukne udstyr og der er altid garanti for god lys og performance fra vores DJ’s.

Se fotos fra fest hos 56°

DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-Bryllupsparret-MusikDJ  DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-Dans2-MusikDJ  DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-danser-MusikDJ


 

Interesseret i at leje en DJ til 56°?

Hvis ovenstående har vakt din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig. Om det så er for at høre om prisen eller for at spare omkring ideer og tanker, så er vi altid klar på at snakke. Benyt nedenstående kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til en indledende samtale.

* Vi svarer tilbage inden 24 timer

 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer