GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Sodavandsdiskotek
Skal i som skole, fritidsordning, forældre eller anden form for børneorganisation lave en fest for de unge med stort sodavandsdiskotek, er I kommet til det helt rigtige sted. MusikDJ kan levere røg-maskiner, lys-effekter, lyd-anlæg og selvfølgelig en livlig DJ med mikrofon, der får børnene helt op i gear med aktiviteter og lege. Læs mere i det nedenstående om musikken, pakken og selvfølgelig sodavandsdiskoteket.

Dj Til Sodavandsdiskotek
Bag Pulten Dj Bornefest
Dj Til Sodavandsdiskokotek Musikdj
Fire Samlet Born Dj MusikDj
Sodavandsdisko DJ Unge Bornefest
Dj Bornefest Musikdj Piger Synger
Dj Bornefest Musikdj Drenge
Mikrofon Samlet Born Dj MusikDj
 

DJ MED SODAVANDSDISKOTEK – MUSIK, DANS OG LEG

  • Til en rigtig børnefest skal der selvfølgelig være et ordentligt sodavandsdiskotek. Som udgangspunkt kan MusikDJ levere alle former for, som er afstemt til antallet af danseglade børn og lokalets udformning. Vores standard udstyr til et sodavandsdiskotek er disko-lys (2-4 stk.), 1-2 røgmaskiner, lyd-udstyr og en smilende og glad DJ i øjenhøjde med børnene. Mikrofonen er nok det vigtigste redskab for DJ’en da danne er med til gøre børnene i super stemning
  • Musikken til et sodavandsdiskotek er selvfølgelig essentiel for en god oplevelse for børnene. Vi går meget op i at børnene har medbestemmelse når det kommer til musikken da genrer og musiksmag skifte utrolig hurtigt hos børnene. Derfor opfordrer vi altid til, at I som forældre, skolelærer eller arrangør sætter jer ned med børnene og laver en liste på 15-25 numre som vi modtager. Dette fungerer rigtig godt da børnene ofte bliver super vilde når de hører den sang de har ønsket via listen.
  • Til en børnefest med sodavandsdiskotek er det vigtigt at kunne aktivere de unge. Dette gør vi blandt andet med en masse lege og aktiviteter. Ofte laver vi limbo med præmier til vinderne. Derudover er stopdans og skeen-går-rundt også sjove aktiviteter for børnene. Hvis stemningen er til laver vi fællesdanse, lader børnene synge med via mikrofonen, tager dem med om bag pulten og lege DJ og generelt giver dem en masse nye indtryk som de ikke har set før fra en live DJ med tilhørende udstyr.

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores glade DJ’s til sodavandsdisko

Skal du bruge et bruge en DJ med sodavandsdiskotek til jeres børnefest er det essentielt med musik i børnenes øjenhøjde. Vi skal sætte gang i de unge danseglade med en DJ, der har erfaring og forstår at bruge mikrofon for at få børnene igang med lege og sjove aktiviteter. Ved leje af DJ til de unge størrelse tager vores DJs altid en personlig kontakt med dig således at alle ønsker og behov er afstemt inden selve festen. Og så tager vi selvfølgelig imod ønsker fra børnene i løbet af aftenen.

DJ Kim Horn Bornefest

DJ Mikkel DJ Børnefest

DJ Mads MusikDJ 2

DJ Mads DJ Børnefest

DJ Marc Afspiller Bornefest

DJ Mikkel DJ Børnefest

Jesper til bornefest

DJ Jesper DJ Børnefest

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til sodavandsdiskotek. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres sodavandsdiskotek.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en fest fyldt med MGP musik, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres sodavandsdiskotek.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et sodavandsdiskotek anbefaler vi en spilletid på 2-3 timer. Hvornår i vælger at lægge timerne i løbet af dagen, er helt op til jer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ MED SODAVANDSDISKOTEK – 3 SIMPLE SKRIDT

1 I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i gerne vil have lavet til børnefesten. Skriv disse til os samt lidt om hvor i landet festen skal holdes, hvor mange daseglade børn i bliver, spilletider (vi anbefaler 2-3 timer) og eventuelle andre ting som i gerne vil dele før vi kommer med sodavandsdiko til jeres fest.
2 Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftlige tilbud og til gennemlæsning. Send bekræftelse, forbered nogle gode sangønsker som I ved børnene kan lide og lad os klare resten af forberedelserne. Aktiver eventuelt børnene ved at lade dem kompilere musiklisten til festen.
3 Når datoen for sodavandsdisko’et nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem hvis der være foretaget nogle ændringer. Din personlige sodavandsdisko-DJ tager en uformel snakken med dig og taler musikprofilen igennem.

Modtag gratis tilbud på sodavandsdiskotek

Er du interesseret i at høre mere om prisen på dit kommende sodavandsdiskotek? Udfyld nedenstående formular, beskriv børnefesten, antallet af børn, ønsker til lys og lyd og hvad du ellers føler vi bør vide. Vi glæder os til at høre fra dig.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer