GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Book DJ Rosa Lux til fest eller event hos MusikDJ. Rosa Lux kommer fra et hjem med cello, fløjte og violin, hvilket gør hende til et musikalsk multi-talent. Hun har siden 2008 levet som musiker og DJ og som hun selv siger, så er musikken det sted hvor hun finder glæde. Det afspejler sig i hendes udgivelser igennem det seneste årti, der inkludere musik til kenderne samt udgivelser flyvende direkte ind på hitlisterne.

Rosa Lux DJ Book MusikDJ
Rosa Lux MusikDJ Flad
Rosa Lux Profil DJ MusikDJ Hoj
Rosa Lux DJ MusikDJ Flad
Dj Rosa Look Book MusikDJ
Rosa Lux MusikDJ Profil Hoj
Book DJ Rosa Lux MusikDJ
Rosa Lux MusikDJ Kendt DJ
 

ROSA LUX – DJ, SANGERINDE OG PRODUCER

  • Musik har altid fyldt meget i Rosa Lux Liv. Fra barndommen med klassiske instrumenter til livet som sangskriver, korsangerrinde og bandmedlem på klaver. Det gør hende til et musikalsk talent, der spænder utroligt bredt i måden at frembringe en helt rigtige stemning, både som DJ, men også som producer. Listen af samarbejder og remixes spænder utroligt vidt. Rosa Lux kom for alvor på landkortet med hendes remix af Alberte og Josephine Winding – Min Klub Først, der var – og er – en klassiker. Ideen til nummeret opstod en nat hvor Alberte og Rosa talte om hvornår man er for gammel til at gå i byen. Nummeret blev blandt andet ugens uundgåelige på radiostationen P3 på DR.

  • Rosa Lux har spillet på den danske klubscene i over 15 år og listen af steder hun har besøgt er lang. Fra private arrangementer til store firmafester; Rosa har prøvet det meste. Hun har en eminent fornemmelse for stemning og ved præcist hvilke nummer der skal spilles for at køre stemningen lige derhen hvor hun gerne vil have publikum. Melankolien ligger latent i hendes musik dog ofte med en positiv stemning over musikken. Lyt til nogle af hendes udvalgte udgivelser via hendes Soundcloud profil.

 

BOOK DJ ROSA LUX – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af Rosa Lux. Skriv disse tanker til MusikDJ, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke DJ Rosa Lux. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
3 Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen for at klargøre festen. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Er der kommet ændringer i tidsplanen taler vi dette igennem og får justeret ind så det passer sammen.

Modtag tilbud på booking af Rosa Lux

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Rosa som DJ. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer