Persondata

Indledning
Hos MusikDJ har vi stor fokus på at beskytte dine persondatas sikkerhed, herunder kan du læse mere om hvilke persondata vi indsamler og til hvilke formål.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os for at kunne afgive tilbud, ordrebekræftelse og kunne kommunikere med dig som kunde.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle rele- vante og gældende lovbestemmelser herom.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at leje et produkt (f.eks. højtaleranlæg) eller en ydelse (f.eks. DJ, saxofonist mv.) fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata som; navn, telefonnummer, e-mail og post- og/eller leveringsadresse for at kunne gennemføre tilbudsgivning og ordre for vores
services.

Vi indsamler dine persondata når du;
Henvender dig på e-mail, telefon eller fra kontaktformularen på MusikDJ.dk: – Navn, e-mail og telefonnummer
Modtager tilbud og ordrebekræftelse på e-mail: – Navn, e-mail, telefonnummer og leveringsadresse
Modtager en faktura: – Navn, e-mail, telefonnummer og leveringsadresse


Den dataansvarlige hos MusikDJ APS
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger hos MusikDJ er:

Jesper R. Pedersen
Algade 3, DK-4660
Jesper@musikdj.dk

 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, e-mail og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har forespurgt på eller har bestilt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig tilbud, ordrebekræftelse samt opfølg- ning før og efter arrangementet.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af fremtidige tilbud) vil blive slettet på din anmodning eller efter 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af dine personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredje- lande.
Vi har vores hjemmeside hos Spotonmarketing.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Spotonmarke- ting.dk’s datacentre.

 

Eksterne leverandør
Vi bruger i nogen tilfælde eksterne leverandør til levering af vores ydelser, herunder f.eks. DJ eller højtaleranlæg. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse til- fælde personoplysninger som; navn, e-mail, telefonnummer, post- eller leveringsadresse i forbindelse med deres levering af den bestilte ydelser fra MusikDJ APS.
Vores databehandlere, behandler kun personoplysninger efter MusikDJ’s instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Efter arrangementet slettes alle persondataoplysningerne.

 

Databehandleraftaler
Vi har indgået databehandleraftaler med vores eksterne leverandøre ved instrukser i henhold til MusikDJ’s håndtering af persondata som; navn, e-mail, telefonnummer post- eller leve- ringsadresse, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om be- skyttelse af dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning.


Dine rettigheder
Som den registrerede kunde har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre op- fyldelsen af. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få adgang til dine persondata
At få ændret dine persondata
At få slettet dine persondata

Du har derudover ret til at protesterer over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@musikdj.dk eller besvare mailtråden i forbindelse med din henvendelse.

 

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)