GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Kongekilden er et sted fyldt med historier, stemning og unikke muligheder. Kong Frederik IV var besøgende hos Kongekilden, som i dag danner rammen om utrolig flotte omgivelse ud til Dyrehaven. Kongekildens flotte glaspavillon er unik til bryllupper (guldbryllup, sølvbryllup, kobberbryllup), firmafester, 50 års fødselsdag, koncerter og meget mere. MusikDJ er indgået i et tæt samarbejde med Kongekilden hvor vi leverer DJ’s til deres intimkoncerter samt festlige arrangementer. I det følgende kan du læse mere om hvad MusikDJ kan hjælpe til ved jeres event på Kongekilden.

Opdækning og scene - Kongekilde - MusikDJ


DJ til fest og event hos Kongekilden

De unikke rammer Kongekilden danner, skal matches med samme service og kvalitet i musikken. Hos MusikDJ går vi altid ind og taler nærmere sammen om jeres ønsker og behov for arrangementet. Man må aldrig tage opskriften for musikken for givet, selvom vi har afviklet samme type mange gange før. Derfor er det så vigtigt vi får afstemt forventninger til hinanden med det samme, så vi kan få klarlagt alle detaljer omkring det kommende event. Vi har som standard følgende procedure:

  • Vi modtager en henvendelse fra dig med en kort beskrivelse af eventet og dennes udformning.
  • MusikDJ responderer, enten på mail eller telefon, med eventuelt opfølgende spørgsmål for at komme ind til kernen i ønsker til arrangementet.
  • Når vi føler os klædt på med tilstrækkelig information sender vi et uforpligtende tilbud tilbage med beskrivelse af lys, lyd, pris og betingelser.
  • Såfremt tilbuddet matcher jeres ønsker og behov, bekræfter du tilbuddet og vi klarer resten med Kongekilden, så du kan fokusere på andre opgaver.
  • To uger op til arrangementet ringer den pågældende DJ, bedst egnet til opgaven, dig op og får en personlig samtale, hvor de sidste detaljer bliver bekræftet.

Med andre ord forsøger vi, i samarbejde med Kongekilden, at klare detaljearbejdet og få planlagt arrangementet så smertefrit som muligt. Vores mangeårige erfaring gør at du kan føle dig i trygge hænder og være sikker at på dine tanker og behov for aftenen bliver opfyldt.

DJ-Kongekilden - MusikDJ

Modtag et uforpligtende tilbud på leje af DJ hos Kongekilden

Er du interesseret i at modtage et skræddersyet tilbud på dit festarrangement hos Kongekilden så benyt nedenstående formular. Skriv kort om arrangementet og vi vender tilbage inden for 24 timer med svar. Vi glæder os til at høre fra dig – Vi sidder klar til at hjælpe.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer