Lej en DJ

Lej en DJ til din næste fest hos MusikDJ hvis du vil have top professionel service, kvalitets DJ’s og god dansemusik afstemt efter dine ønsker og behov. MusikDJ er landsdækkende mobildiskotek, der lejer DJ’s ud til en bred vifte af fester. Vi har lokale DJ’s i hele landet, som underholder med komplet lys og lyd, tager imod ønsker i løbet af aftenen, er smilende og som selvfølgelig leverer god dansemusik. Lej en DJ til din kommende fest, lyt til de kendte klassikere og nutidens radiot-hits og nyd hvert et øjeblik med en festlig DJ fra MusikDJ.

GOD DANSEMUSIK ER ESSENTIEL

Når du lejer en DJ til din fest er det MusikDJ’s klare opfattelse at vi skal spille musik, som rammer dine ønsker for en god dansefest. Vi har erfaring med en bred vifte af fester – fra bryllupperkonfirmationerbørnefesterfødselsdagefirmafester og mange andre. Alle mennesker har individuelle præferencer for god dansemusik, hvorfor det er vores opgave at få klarlagt den ideelle dansemusik for dig og dine gæster til netop din fest.

Det gør vi blandt andet ved en god indledende dialog omkring genrer og jeres musikalske lyttemønstre. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste med musikønsker på en 15-25 musiknumre. Via den liste kan vi spore os ind på genrer og forberede os hjemmefra før vi kommer til selve festaftenen. Dette er en god måde at forventningafstemme og høre jeres input, så vi fra start kan levere den bedst mulige musikoplevelse.

Din personlige DJ for festen vil ringe dig op og få en uformel snak vedrørende festlighederne. Ved leje af DJ hos MusikDJ tager den udøvende artist altid ansvar, og sørger for den personlige kontakt, så detaljer og andre praktikaliteter kan blive talt igennem i god tid. Det er til enhver tid vores vigtigste opgave at levere og rådgive om den bedst mulige underholdning til din fest.

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv. Du kan i understående klikke på de forskellige kategorier for at se specifikke videoanmeldelser inden for den festtype du har selv skal afholde.

Se vores referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Maria

VORES ERFARNE FEST-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnet DJ op til den pågældende fest-type. I den indledende dialog, hvor MusikDJ får en fornemmelse af hvilken fest du gerne vil stable på benene, får vi hurtigt en ide af en dygtig og erfaren DJ, der vil være oplagt til netop dit fest. Vores DJ’s forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. DJ’en ringer dig op undervejs i forløbet og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ er på samme bølgelængde omkring den musik der forventes spillet.

Priseksempel: DJ til fødselsdag

 • Placering: Roskilde
 • DJ spilletider: 22.00-01.00, totalt: 3 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), Pro DJ Pult, transport

*FRA 4.300,-

Priseksempel: DJ til firmafest

 • Placering: Århus
 • DJ spilletider: 20.00-02.00, totalt: 6 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), DJ-pult, mikrofon.

*FRA 5.800,-

*Alle priser er vejledende.

HVAD KOSTER LEJE AF DJ?

Som udgangspunkt er det meget svært at liste priser da priser på leje af DJ varierer fra fest til fest. Pris svinger ud fra antallet af gæster, antal timer DJ’en skal spille og eventuelle andre specialønsker. Derfor kan det være svært at liste priser på leje af DJ, før vi har hørt om netop de ønsker og behov du måtte have. I understående er listet to eksempler – Du kan også se flere priseksempler på; Pris på leje af DJ

 

De med småt:

 • *Alle priser er vejledende
 • *Priser kan varierer efter størrelse af arrangement.
 • *Gælder kun dygtige og alsidige DJs, ikke kendte eller artister.
 • *Forbehold for pris ændringer og prisstigninger.
SE OG LÆS OM ALLE VORES DJS

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

 1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
 2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
 3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.