GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

På vores FAQ-side kan du læse mere om generelle spørgsmål vi ofte bliver stillet. Meget information findes også på de enkelte fest-typers undersider. Klik på overskriften og læs mere om det pågældende spørgsmål du måtte have. Hvis ikke dit spørgsmål fremgår af oversigten er du altid velkommen til at ringe: 71 99 40 60 eller sende en E-mail: info@MusikDJ.dk

 

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Er transport inklusiv i prisen?

Ja, prisen du modtager i vores tilbud er inklusiv transport.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ-pult og DJ bagved) og 2-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden der, vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Tager MusikDJ imod musikønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet. Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen ligger inden for juletid.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om et bryllup anbefaler vi en spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00. Er der tale om en fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost, eller lignende hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en. På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig en idé om MusikDJs prisleje.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek med lokale DJ’s i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvilke type fest spiller MusikDj til?

MusikDJ spiller til alle typer af arrangementer. Vi er ikke bange for at prøve nye arrangements-typer af. I vores verden handler det om at tale forventninger og have god kommunikation inden selve festen. Vi har meget erfaring inden for firmafester, julefrokoster, børnefester med sodavandsdiskotek og mange flere. Se listen over de arrangmenter MusikDJ spiller til.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Hvilken bank har MusikDJ?

Nykredit

Nørgaardsvej 2

2800, Lyngby

Reg. nr. 8117

Konto nr. 3804059

IBAN-kontonummer DK2181170003804059

BIC-kode NYKBDKKK

Har MusikDJ et forsikringsselskab?

Ja, det har vi.

Tryg Forsikring A/S
CVR nr. 24260666
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Har MusikDJ et CVR-nummer?

CVR: 36723785

MusikDJ ApS
Birkedommervej 27, 3. sal
2400 – København NVKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer