DJ i Viborg

Er du ved, at planlægge en fest og synes du det er uoverskueligt, at lave en playliste? Vil du leje en DJ i Viborg, er MusikDJ stedet for dig. Vi kan tilbyde en kompetent DJ med professionelt anlæg, lys og lækker lyd til din fest. Vi har været i branchen i mange år og har spillet til alle mulige fester, og derfor, at vi er de rette til at give dig en oplevelse dig og dine gæster vil snakke om i årevis. Størrelsen på dit arrangement er underordnet. Vi står klar, og vores DJ’s vil altid diske op med musik du kender.

 

TIL DEN LYSE MORGEN

Det væsentligste ved en DJ til din fest i Midtjylland er musik du kan danse til natten lang, og det skal være musik efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ mener vi, at kundens behov er det vigtigste og derfor forsøger vi altid, at finde ud af hvilken musik der sætter benene i gang hos dig til din fest, og vores holdning er, at en tæt dialog er den bedste strategi. Det er fundamentet for en succesfuld fest med DJ, at vi holder en god kommunikation og en forventningsafstemning, så du får hvad du forventer og er glad og tilfreds.

Til din fest i Viborg, vil DJ’en hele tiden prøve, at fornemme feststemningen så den musik han spiller kan holde dansegulvet fyldt. Når vi spiller til din fest, er det vores opgave, at sørge for fed musik og feststemning, og derfor er det vigtigt, at alt passer sammen når du lejer en DJ i Viborg.

Kontakt os i dag

Når du beslutter dig for, at leje en DJ i Viborg, er det af største betydning for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ er så god som muligt. Det er væsentligt for, at du får en oplevelse af, at alt er godt forberedt, og derfor vil din DJ ringe dig op før din fest for, at drøfte din fest, snakke om specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage i betragtning.

Vi vil altid opfordre dig til, at sende os en musikliste som repræsenterer den musik du ikke kan leve uden til din fest. Denne liste vil være inspiration til vores DJ som vil bygge videre på den, og sammensætte et mix der passer til dig og din fest.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I VIBORG

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.