DJ i Vejle

Skal du holde fest og mangler du en DJ i Vejle, så er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi leverer en top professionel DJ med komplet anlæg, eminent lyd og fantastisk lys som vil kickstarte din fest med et brag. Med mange års erfaring i bagagen med alle typer fester, er vi de helt rette til, at give dig en helt unik oplevelse. Alle store og små fester kan vi bookes til, og vi kommer altid med den musik du vil høre.

 

MUSIK NATTEN LANG

Hele meningen ved en DJ til din fest i Sønderjylland er i vores optik god dansemusik, som passer til dig og dine gæsters behov. Det er en fest-aften i for dig og dine gæster og hos MusikDJ ønsker vi, at finde frem til hvilken musik, der er den rigtige for dig til din fest. Det gøres ved, at have en tæt dialog fra start til slut omkring dine foretrukne musikalske genrer. Gode samtaler og en fornuftig forventningsafstemning er essentielt for, at alle detaljer omkring musikken og det mobildiskotek vi vil levere er i orden.

Vi tager med glæde imod musikønsker fra dig og dine gæster under selve festen og gør vores for, at det passer perfekt ind i den musikstil vi har forberedt. Vores formål er, at bidrage til, at din fest bliver helt fantastisk, og derfor skal musikken også passe hertil.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Sønderjylland er en væsentlig del af vores arbejde hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen ringe til dig, så i sammen kan gennemgå festen skridt for skridt. Det er her samtidig en god mulighed for, at få talt om eventuelle specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Book en DJ til din næste fest hos os allerede i dag! 

MODTAG TILBUD PÅ DJ I VEJLE

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.