DJ i Tune

Leder du efter en DJ i Tune, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MusikDJ kan vi leverer en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som helt sikkert vil spille din fest op helt fra starten. Med mange års erfaring med alle typer af fester, er vi klædt godt på til, at give dig den bedste oplevelse muligt. Vi kan bookes til alle typer fester, og vi kommer med en kuffert fuld af alverdens musikgenre.
Vi har til formål at skabe den fedeste fest for dig og derfor skal musikken også skal afstemmes dertil.

DIN FEST, DIN MUSIK

Kendetegnet ved en DJ til din fest i Hovedstadsområdet er efter vores overbevisning god dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er en fest-aften for dig og hos MusikDJ prøver vi at afdække hvilken form for musik, der er den perfekte til lige netop din fest. Dette mener vi gøres bedst ved, at have en tæt dialog inden festen omkring dine foretrukne musikalske genrer. Forventningsafstemning og en god samtale er essentiel så alle elementer vedrørende musikken og den DJ vi leverer er fuldstændig som det skal være.

Når datoen for din fest i Tune langt om længe er kommet, skal vi selvfølgelig hele tiden afkode stemningen og spille den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager hellere end gerne imod musikønsker fra gæsterne til festen og gør vores for, at det passer ind i den musikstil der er blevet aftalt

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Hovedstadsområdet prioriterer vi meget højt hos MusikDJ. Derfor ringer din personlige DJ til dig hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen punkt for punkt. Det er samtidig et godt tidspunkt, at få talt om eventuelle specialønsker eller indslag der måtte være til festen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I TUNE

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.