DJ i Taastrup

Skal du afholde et arrangement og mangler du en DJ i Taastrup? MusikDJ kan tilbyde et væld af top professionelle DJs komplet med lyd og lys, der kan fyre op under dig og dine gæster fra starten. Hos MusikDJ mener vi, at ingen fest er for lille eller for stor. Sammen med dig kan vi sørge for, at din fest vil gå over i historien og vil være et samtaleemne mange år fremover. Vores DJs kan bookes til alle former for fester og kommer med favnen fuld af musik.
Hos MusikDJ vil vi altid bede dig om, at sende os en inspirationsliste med alle de numre du ikke kan undvære. Din musikliste vil fungere som inspiration for din DJ, og han vil arbejde videre på den, så musikken til din fest er alt hvad du turde håbe på.

FOR FULD UDBLÆSNING

Når du skal leje en DJ i Storkøbenhavn er det alpha og omega, at dansemusikken der spilles kan få alle ud på dansegulvet, helst hele natten. Prioriteten hos MusikDJ er, at din fest bliver så vellykket som muligt, og derfor bruger vi rigtig meget energi på, at finde ud af hvilken form for musik du ønsker skal spilles til din fest. Vi mener derfor, at en god og tæt kommunikation er vigtig således, at vi sammen kan komme frem til den helt rigtige musik til din fest. En gensidig udveksling af inspiration kan hjælpe os til netop dette.

Når din fest er rigtig godt i gang vil din personlige DJ tilpasse musikken til stemningen og dig og dine gæster, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Hvis dig eller dine gæster har specielle musikønsker, skal i ikke tøve med, at give dem til DJ’en.

 

Kontakt os i dag

Grundstenen for et godt samarbejde er en god kommunikation og personlig kontakt mellem dig og din DJ. Din DJ vil derfor kontakte dig kort før din fest så i kan tale sammen direkte og sammen finde frem til det helt rigtige set-up til din fest. Har du specielle forespørgsler eller er der arrangeret et sjovt indslag kan du informere din DJ om dette samtidig med, at i foretager en forventningsafstemning så alt er tilrettelagt ned til mindste detalje til din fest. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

MODTAG TILBUD PÅ DJ I TAASTRUP

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.